|  | 
| Veritabanlı Kullanım | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| OnurDursun   Newbie     Kayıt Tarihi: 27.Mart.2012 Bulundugu Yer: Kocaeli\Gebze Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Veritabanlı Kullanım Gönderim Zamanı: 27.Mart.2012 Saat 11:05 | 
| 

Merhaba, Bu programı ben 4 kullanıcı ile kullanmak istiyorum.Yani santral gelen evrağı kaydettiğinde , satınalma, muahsebe, finans programı açıp  kaydedilen bu evrakları takip etsin istiyorum.Bunu nasıl sağlarız ? * Aynı anda programa 3 kişi girebilirmi. *Santralin kaydettiği evrağı diğer üç birimin görmesini nasıl sağlarım ? iyi çalışmalar od | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28.Mart.2012 Saat 09:02 | 
| 
   Mehaba, yazılımın ücretle satılan SQL sürümü ağda eş anlı çalışmakta. Ücretsiz sunulan sürüm eş anlı kullanım için pek ideal değildir.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |