Mevcut sistem kontrol edildi ve gerekli sistem.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
misafir
Newbie Kayıt Tarihi: 13.Kasim.2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Mevcut sistem kontrol edildi ve gerekli sistem.... Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 21:54 |
selamlar, çek takip programını indirdim ve bilgisayarıma kurdum. "ücretsiz" olduğunu okudum, sanırım yanılmıyorum! kurumdan sonra programa girmek istediğimde aşağıdaki uyarıyı verdi. uyarının altında "açılışta BDE kontrolü yapma" yazılı bi kutucuk ve üç seçenek var; -sistem kurulumu sitesine yönel -devam et -sonlandır şimdi ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.., UYARI:Mevcut sistem kontrol edildi ve gerekli sistem kurulumu bulunamadı. Bu program Veri tabanı uygulaması olduğu için bazı ek dosyalara ihtiyaç duyar. Aşağıda adı geçen internet adresinden sistem kurulumunu temin edebilirsiniz. www.sistemkur.cjb.net Elinizde Programlar CD si varsa gerekli sistem kurulumu CD de mevcuttur. CD den kurabilirsiniz. Sistem kurulumunu kurmadan programı kesinlikle çalıştıramazsınız.
Remziye Gürsoy
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 21:57 |
Merhaba Remziye Hanım,
çek takip yazılımı dışında sistem kurulumunuda kurmanız gerkeiyor. http://www.datakent.com/programlar/bde51.exe adresinden sistem kurulumunu indirip kruabilirsiniz. aslında indirdiğiniz paket içerisinde sistem krulumu vardır fakat yönergelerdeki uyarıları sanırımdikkat etmemişsiniz. ücretli mi ücretsiz mi konusunda; yazılımın üzerinde ücretsiz olduğu yazmakta. http://www.datakent.com/ucretsiz_yazilimlar_icin_bilgi.htm adresinden de detaylı bilgi edinebilirsiniz. iyi çalışmalar...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |