AccsessToExcel ADO ile |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla
Konu: AccsessToExcel ADO ile Gönderim Zamanı: 12.Aralik.2008 Saat 14:10 |
Merhaba Ado Kullanımını tam olmasa da örnekleyen bi uygulama
Ne İşe Yarıyo? accsess dosyasındaki tabloları programa alıp Excel e aktarıyor.
Benim 2-3 Günümü almıştı.Kendize Göre Değiştirip Kullanabilirsiniz.hakkı Makkı Yoktur.
Kolay Gelsin İyi Çalışmalar
Ek Olarak MspButon Kullanmıştım Galiba...Sitede Bileşenler Mevcut
http://rapidshare.com/files/172671879/Accsess_To__Excel.rar.html
|
|
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralik.2008 Saat 14:20 |
Yukarıdab bi anlatım bozukluğu yapmışım.Tabloları programa almıyo.Tablo Bilgilerinini alıyo.
Yani Şu Şekilde Tablo adı,Kaç tane Tablo var,Seçili Tabloda Kaş alan var ve Adları ne Şimdilik ben bunları yapabildim.Aslında Alan Tiplerini de aldırabilsek güzel olucaktı.String mi integer mi... gibisinden
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Aralik.2008 Saat 21:28 |
ismail konuayarlarından yazdığın mesaj üzerinde sonradan değişiklik yapabiliyor olman gerekiyor. bu yönlü yetki ayarlarını yaptığımı hatırlıyorum.
|
|
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Aralik.2008 Saat 13:21 |
Hocam Farkına Varmamaşım. Daha Anca Gördüm
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |