|  | 
| bilgisayara format | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Konu: bilgisayara format Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 12:59 | 
| 
   merhaba, stok takip yazılımını kurduğunuz dizini aynen bir yere taşımanız yeterli, windows'u kurduktan sonra aynı dizini C:\ veya farklı bir sürücü veya dizine geriye kopyalamanız ve sornasında sistem kurulumunu kurup yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz. ( tekrardan yazılımı kurmayacaksınız, yedek alacağınız stok dizininde verilerle birlikte yazılımın kendiside mevcut çünkü) sistem kurulumu için ; http://www.datakent.com/sistem_kurulumu.asp ve stok takip dizini içerisinde STOK ismiyle (dolaplı bir simge) bir dosya mevcut, bununda kısayolunu masa üstüne atarsınız. | |
|  | |
| serhatcan2   Newbie   Kayıt Tarihi: 04.Subat.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06.Subat.2008 Saat 04:11 | 
| 
   KOLAY GELSİN YİNE BEN AMA BEN BU PROGRAMI OGRENECEM ŞİMDİ BEN PC YE FORMAT ATACAM YANİ 98 KULLANIRKEN XP YÜKLÜCEM AMA NE CD RAİTERİM VAR NE USB CALISIYOR BEN VERİLERİ C YA DA D YE ATARSAM TEKRAR ORDAN ONLARA ULASABİLİR MİYİM SAYGILARIMLA
    | |
| 
     serhatcan2
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |