|  | 
| Nasıl Bir İlişki sql Kodu Kullanmalıyım | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| turknetyazilim   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Moderator Group     Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Nasıl Bir İlişki sql Kodu Kullanmalıyım Gönderim Zamanı: 03.Haziran.2009 Saat 15:08 | 
| 
   Merhaba Murat Abi 
 Yine yapamadığım bir konu hakkında yardımına ihtiyacım var. Konu Şudur. Tablolalar arası ilişki. Kendimde uğraştım. ama yapamayınca son çare sen yine sen oldun Sorunum aşağıdaki dökümanda yazıyor.Ben bunu accsessde yapmaya uğraştım Hatta şöle bir SQL Kullandım SELECT OGRENCILER.ADI, OGRENCILER.SOYADI, OGRENCILER.TCNUMARASI, OGRETMENLER.ADI FROM OGRENCILER INNER JOIN OGRETMENLER ON OGRENCILER.OGRETMENNO=OGRETMENLER.OTONO WHERE OGRETMENLER.ADI="DD" AND OGRENCILER.SINIF=2 AND OGRENCILER.ALDIGIDERSLER="FİZİK"; ama genede çalıştıramadım. Saygılarımla Düzenleyen turknetyazilim - 03.Haziran.2009 Saat 15:13 | |
|  | |
| turknetyazilim   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Moderator Group     Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05.Haziran.2009 Saat 13:22 | 
| 
   Murat abi sorunu çözdüm   accsess dosyasındaki sorguma bakabilirsin ama mantığımla bulmadım. deneme yanılma yöntemi ile  Yine de sağol murat abi teşekkür ederim.ama muhakkak başka yollarda vardır. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |