EDYS Arşiv Kısmı Kullanımı ile ilgili... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2016 Saat 16:50 |
Merhaba, yazılımıno bölümünde gözden kaçırdığımız bir hata olabilir belki, bunun incelenmesi gerekir. Hata var ise muhtemel olarak ay sonuna doğru yama yayınlanabilir. Tasfiye işlemlerigenelde yıl sonlarında ve yılda bir defa yapılan işlemlerdir. Haliy şuan o kısmı sadece denemek istediğinizi düşünüyorum. Kontrol edilecekler arasına tasfiye kısmı alındı.
|
|
ceycey222
Newbie Kayıt Tarihi: 24.Aralik.2015 Bulundugu Yer: Edirne Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2016 Saat 13:34 |
Merhaba Murat Bey, Cevabını için teşekkürler. Tarayıcı programı ile tepekullanıcı olarak oturum açıyorum ve evrak aç kısmından evrak açıyorum. Evrak bilgileri kısmında gerekli alanları dosya planı vs. dolduruyorum ve en altta kalan evrak kısmında evrak şeklini seçmek için tıkladığımda gelen evrak ve giden evrak yazıyor sadece gönder dediğimde kendi profilime evrak sistem dışı evrak diye düşüyor onay ve onaylı kullanıcı dedikten sonra yine bunları arşiv gelen evrak kımsına aktaramıyorum. bizim amacımız sürekli kullanılan evrakları departman birim bazında konuya ayrılmış şekilde arşiv kısmında saklayabilmek dijital olarak ve gerekli hallerde diğer kullanıcıların bu evrakları kullana bilmes ve paylaşılabilmesi amacı ile arşiv kısmında ağırlıklı duruyorum.
|
|
ceycey222
Newbie Kayıt Tarihi: 24.Aralik.2015 Bulundugu Yer: Edirne Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2016 Saat 11:46 |
Tekrar Merhaba, Sistem>>Servisler>>Tasfiye Servisi kısmından kontrol ettiğimde orada tabloda deneme yaptığım tasfiyeleri görüyorum gerekli onayları da verilmiş durumda ama Servis Çalışmıyor diyor. ve Program Durumu kısmında onay bekliyor diye gösteriyor bundan sonraki yapacağım aşamaları bilmiyorum yardımda da baktım çözemedim anlatma şansınız var mıdır.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2016 Saat 09:59 |
Tasfiye servisi için;
..\edys\Services klasöründe "EdysServices.exe.config" dosyasını NOTDEFTERİ ile açarsaniz, servislerin temelde çalışıp çalışmayacağını belirleyen flaglar bulunmaktadır. <add key="LiquidationOn" value="false"/> satırını <add key="LiquidationOn" value="true"/> yapıp dosyayı kaydetmeniz ve EDYS servisini temel olarak yeniden başlatmanız gerekiyor. Düzenleyen murat turan - 10.Ocak.2016 Saat 10:00 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2016 Saat 10:21 |
Tarayıcı programında, arşiv kısmının açılması için; http://evraktakip.com/downloads.html adresinden "Edys Yama
v3.0210" paketini indirip gerekli yamalamayı yapmalısınız.
Düzenleyen murat turan - 10.Ocak.2016 Saat 10:22 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |