stok girişi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
skmo
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Kasim.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: stok girişi Gönderim Zamanı: 12.Kasim.2007 Saat 10:21 |
stok programında 2000 den fazla işlem yaptım herhangi sorunum yok yanlız bugün işlemlerimi girip kaydet tuşuna bastığımda key violation yazıyor işlem yaptırmıyor ne yapmam gerekiyor
saygılarımla skmo
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Kasim.2007 Saat 10:43 |
merhaba. bahsi geçen hata genelde eri tabanı bozulmaları sebebiyle oluşan bir hata tipi. yazılım açıkken ani elektrik kesintileri veya virüsler verilere zarar verebiliyor. sorunu onarabilmek için veri tabanlarının gödnerilmesi gerekiyor. c:\stok\ dizini içerisinde VERİLER adında dizin mevcuttur. bu dizini sıkıştırıp ve şifreleyip rapid veya benzer ibir dosya paylaşım sistemi ile göndermeniz gerekiyor. |
|
skmo
Newbie Kayıt Tarihi: 12.Kasim.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Kasim.2007 Saat 10:24 |
mrb VERİ TABANINI onarıp göndermişsiniz tşk ederim ben açarken kaydet dedim gönderdiğiniz veri tabanını stok dosyasının içine attım ama olmadı aynı hatayı verdi aynı yazı çıkıyor tekrar yardımcı olursanız sevinirim çok fazla oluyorum ama özür dilerim şimdiden tşk ler (size veritabanını mynet emailinden göndermiştim)
saygılarımla
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasim.2007 Saat 12:56 |
merhaba, |
|
skmo
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Kasim.2007 Saat 04:57 |
çok teşekkür ederim sağolun oldu saygı ve sevgilerimle çalışmalarınızda başarılar dilerim tekrar çok tşk skmo |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |