Kasa Problem |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
qwerty
Newbie Kayıt Tarihi: 27.Subat.2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kasa Problem Gönderim Zamanı: 27.Subat.2008 Saat 05:00 |
Merhaba Eski kasa sürümünü kullanıyordum.6 sürümünü yükledim ama şöyle bir sorunla karşılaştım: 1.Yeni sürüm;1 den fazla kullanıcı var diye çalışmıyor 2.Eski sürüm;Yanlış şifre diye açılmıyor...Yenisini tekrar sildim ama eskisine de şifre hatasından giriş yapamıyorum...Yardımcı olursanız sevinirim..Selamlar. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Mart.2008 Saat 11:30 |
merhaba, öncelikle birden fazla kasa ile(kullanıcı ile) çalışmak kasa yazılımının 6.0 ve yukarı sürümlerinde ücretki sürüme dahil edilmiştir. eski sürümde şifreler açık olarak saklanıyordu, yeni sürümde şifreler ayrıca şifrelenip saklanıyordu. bu yönlü bir sorunlada karşı karşıya kalmışsınız. çözüm için eskiden hangi sürümü kulalnıyordunuz, bunu bilmem gerekiyor. ve yazılımın ücretsiz sürümünü mü kulalnıyordunuz? ücretli ise firma adınızıda iletebilirmisiniz. iyi çalışmalar.
|
|
MEQAN
Newbie Kayıt Tarihi: 28.Kasim.2008 Bulundugu Yer: KONYA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Aralik.2008 Saat 18:10 |
KASA 6,2 DEMO VERSİYONU KULLANIYORUM INDEX İS OUT OF DATE AÇILIŞTA BOYLE BİR PROBLEM VERİYOR PROĞRAMI AÇMIYOR
LÜTFEN BİR ÇÖZÜM
|
|
:)
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Aralik.2008 Saat 21:44 |
merhaba. forumda bu hatanın çözümü hatalar ve çözümler sayfasında bulunmaktadır.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |