|  | 
| Eski Veriler? | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| caner1706   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Newbie     Kayıt Tarihi: 12.Haziran.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Eski Veriler? Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 02:16 | 
| 
   Selam CD - Takip programının V2.3' ünü kullanıyorum. Fakat şöyle bir sıkıntımız var. Yedeklerini aldığımız CD -  Takip progrmındaki verilemizi, geri yükleme yaptığımızda göremiyoruz. Bu konuyla ilgili kiminle nasıl görüşebiliriz?
    | |
| 
     Ne kadar UL o kadar DL
     | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 02:57 | 
| 
   merhaba, yedek alırken yazılımı köküyle birlikte ( C:\Takipci ) yedek almamışmıydınız?
    | |
|  | |
| caner1706   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Newbie     Kayıt Tarihi: 12.Haziran.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 03:02 | 
| 
   Yok hayır, CD-Takip programında Veri yedeklemeden girdim, Bütün klasörü bölümünü işaretlemedim, dolayısıyla sadece verileri aldığımı düşünüyordum... Ve veriler çok önemli... yaklaşık 200 kişinin bilgisi var...
    | |
| 
     Ne kadar UL o kadar DL
     | |
|  | |
| caner1706   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Newbie     Kayıt Tarihi: 12.Haziran.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Haziran.2008 Saat 03:04 | 
| 
   11-06-2008.zip falan gibi bir dosyaya aldık, ancak dediğim gibi kök klasörü yedeklememiştim...
    | |
| 
     Ne kadar UL o kadar DL
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |