Masaüstünde Oluşan ".lck" uzantılı dosya Nedir ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enesaslan
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Ocak.2017 Bulundugu Yer: Malatya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Konu: Masaüstünde Oluşan ".lck" uzantılı dosya Nedir ? Gönderim Zamanı: 14.Ocak.2017 Saat 12:32 |
Merhaba evrak takip programını kurdum , açtım , deneme olarak 2 tane giriş yaptım(gelen evrak) kaydettim kapattım oto yedek aldırdım. Kapattıktan sonra masaüstüne "dbisam.lck" isimli dosya geldi nedir bu ? her seferinde siliyorum tekrar geliyor. (Gizli Dosya)
Program hoşuma gitti şirkete aldırırım eğer 1-2 ay kullanıp sıkıntı yaşamazsak. Teşekkürler.
Düzenleyen enesaslan - 14.Ocak.2017 Saat 12:33 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2017 Saat 20:32 |
Merhaba, öncelikle yazılım demo vs.. değildir. Üzerinede kırmızı harflerle ÜCRETSİZ yazmaktadır. Masa üstüne açtığı dosyalar veri tabanları için TMP dosyalarıdır. Programın kısayolunu silip yeniden kısayol yaparsanız düzelebilir (dosyaları masa üstüne değil root'a oluşturur) Kurulum paketinin oluşturduğu kısayolile ilgili oldupunu tahmin ediyorum.
|
|
enesaslan
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Ocak.2017 Bulundugu Yer: Malatya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2017 Saat 09:48 |
Hocan ben demo demedim ki. Ücretsiz olduğunu bildiğim için zaten indirdim kullanmak istedim. Dediğinizi deneyeceğim teşekkürler.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Ocak.2017 Saat 18:27 |
Mesajınızda bulunan "Program hoşuma gitti şirkete aldırırım eğer 1-2 ay kullanıp sıkıntı yaşamazsak" cümlenize istinaden yanıt vermiştim...
|
|
Lütfi Karadeniz
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Temmuz.2017 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Temmuz.2017 Saat 12:53 |
|
|
Lütfi Karadeniz
|
|
Lütfi Karadeniz
Newbie Kayıt Tarihi: 06.Temmuz.2017 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Temmuz.2017 Saat 12:57 |
Murat bey, öncelikle emeğinize sağlık,
Programda gelen ve giden evraklar için "İlgi-1, İlgi-2,... ve Ek-1, Ek-2,..." ekleme yerleri yok mu? Yoksa Başka bir versiyonunda mı var.
|
|
Lütfi Karadeniz
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Temmuz.2017 Saat 13:26 |
Merhaba, yazılımda İLGİ mevcut değil bir adet EKİ sütunu mevcuttur.İyi çalışmalar.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |