DBISAM Engine Error #8961 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blackandsolitude
Newbie Kayıt Tarihi: 11.Eylül.2012 Bulundugu Yer: ANKARA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: DBISAM Engine Error #8961 Gönderim Zamanı: 11.Eylül.2012 Saat 14:04 |
Merhaba,evvela program için çok teşekkürler.Programı ortak ağda 3 kişi kullanma ya karar verip ortak ağda paylaştıktan sonra, bazı dönemlerin açılıp bazılarının açılmadını farkettik.Dönem adlarnını Büyük İ harfi oldugunda kaynaklandığını varsayarak dönem adını DONEM.dat den I olarak değiştrimdim. Sonra DBISAM Engine Error #8961 heater information corrupt in the table 'DONEM' hatasıyla karşılaştım.Tekrar girip I yı İ olarak değiştirdim ama hata devam ediyor. Bir çok zaman emek verip yükledikten sonra boyle olması bıraz can sıkıcı lütfen bir fikir önerirmisisniz.(versiyon:2.7.3) teşekkürler.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Eylül.2012 Saat 21:59 |
Merhabalar, programda donem.dat ve donem.idx vardır. Programda isimler ne olarak tanımlanmış ise oe şekilde program tafarından aranır ve dosyayı bulamadığında da yeniden oluşturur. Siz dat uzantılı olanı değiştirmişsiniz akabinde programı açmışsınız ve index dosyasınıda program yeniden oluşturmuş. Eski adını değiştirmediğiniz index dosyası (idx) da yeni tablo oluşturma işlemi esnasında sistem tarafından üzerine yazma ile imha edilmiş. programı ayrı bir konuma kurun. dönemlerinizi yeniden açın ve programı kapayın. açacağınız dönemler numara olarak sorunlu kullandığınız dönemlerle aynı olsun. akabinde iki adet donem dosyasını kopyalayın hatalı donem dosyalarının üzerine yazın. Programın ağ üzerinde çalışan SQL sürümüde ayrıca ücretle satılmakta olup kullandığınız sürüm ağ kullanımı için ideal değildir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |