BUTUN GIRDILER SILINDI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ukaratac
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Konu: BUTUN GIRDILER SILINDI Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 22:21 |
YENI BILGISAYARIMA DOSYALARI TRANSFER EDERKEN BUTUN GIRDILER SILINDI . 2008 VE 2009 GIRISLI CEKLERI GOREMIYORUM . SADECE 2007 GIRDILERINI GOREBILIYORUM. LUTFEN ACIL OLARAK YARDIM EDIN.KAFAYI SIYIRMAK UZEREYIM .. TESEKKURLER
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 07:09 |
merhaba, programı eski bilgisayardan yeni bilgisayara kök diziniyle birlikte taşıyın.
|
|
ukaratac
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 16:42 |
butun cek takıp dosyasını tasıdım . yenı bılgısayarda gorunmuyor. suan yedegı usb dısk te duruyor yenı makınaya copy paste ettım gormuyor be yazıkkı
|
|
Guests
Guest |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 14:24 |
merhaba,
yeni bilgisayara sistem kurulumunu kurdunuz mu (www.datakent.com/programlar/bde51.exe ) ayrıca vista kullanıyor iseniz ufak bir yetkilendirme ayarı yapmanız gerekir
|
|
ukaratac
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Mart.2009 Saat 02:16 |
tamamını yaptım ne gerekıyosa. prog vıstada calısıyor .ama gırdıler eksık :(
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Mart.2009 Saat 11:02 |
merhaba arkadaşım bilgilerin eski bilgisayarda tam olupta yeni bilgisayara taşıdığınızda eksik olması mantıksız. farklı bir sorun vardır.
|
|
ukaratac
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralik.2009 Saat 23:15 |
YINE FORMATTAN SONRA BUTUN GIRDILER SILINDI. (VISTA KULLANIYORUM )NERDE HATA YAPIYORUM
1. FORMATTAN ONCE C: DE BULUNAN CEK TAKIP PROGRAMINI BASKA BIR YERE D: KOPYALADIM 2. FORMATTAN SONRA BDE YI VE CEK TAKIPI KURDUM. 3. D: DE BULUNAN KLASORU OLDUGU GIBI YENI KLASORUN YERINE TAMAMEN GERI COPY PASTE YAPTIM. 4. AMA NE YAZIKKI YINE HICBIR GIRDI GORUNMUYOR. LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ .
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |