"Yapılan İşlem" Açıklamada Donma Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
inan
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Mart.2017 Bulundugu Yer: iSTANBUL Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: "Yapılan İşlem" Açıklamada Donma Sorunu Gönderim Zamanı: 07.Mart.2017 Saat 10:29 |
Merhaba, Öncelikle program ve destekleriniz için teşekkür ederim. Kasa giriş\çıkış fişinde "Yapılan İşlem" alanına herhangi bir açıklama girdiğimde veya daha önce yazılmış olan açıklamayı seçtiğimde donuyor ve programı kapatmak zorunda kalıyorum. Onarma işlemlerini denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Yardım ederseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Mart.2017 Saat 18:43 |
Merhaba, veri tablolarında bozulma olabilir. Progrmaın kök klasöründe VT_ONAR aında uygulama var. Bununla veri tablolarını kontrol ettirebilirsiniz. Opsiyonlar arasından "TABLOLARI KONTROLET" seçimini yapıp DİZİN SEÇ kısmına da kasa programı kök klasöründe .\dbs\ŞİRKET_NUMARASI klasörünü yönlendirmeniz gerekiyor. akabinde BAŞLAT komutuyla kontrol yaptırabilirsiniz. Eğer sorun varise ÜSTTE "HATA" sekmesi görülecektir.
|
|
inan
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Mart.2017 Bulundugu Yer: iSTANBUL Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Mart.2017 Saat 17:38 |
TURLER #KAYITLAR: 134
tURLER:db Number of records 28 in block 1 does not match index 10 Tablo Tamir edilemez: Table is full. hatası aldım, nasıl düzeltebiliriz.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Mart.2017 Saat 15:13 |
İnan Bey tablo kötü bozulmuş gibi. sadece bu tabloyu yedeklerden geriye alabilirsiniz.Eğer yedeğiniz yok ise yeni bir şirket açıp ondaki aynı addaki dosyayyı sorunlu şirkete aktarın akabinde yeni açtığınız şirketi silin.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |