rapor ve gosterimler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
feyak
Newbie Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2007 Bulundugu Yer: Netherlands Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Konu: rapor ve gosterimler Gönderim Zamanı: 28.Ekim.2007 Saat 10:55 |
degerli abim saolasin programi kullaniyoruz bi ufak tefek seyler disinda bir sey yok iki uc problem var onlari yazacagim ama lutfen cozum uretiniz insaallah 1- yeni kayit yaptiniz ve yanlis bilgi girdiniz kaydettini ogrenci bilgi duzeltmede program kapanip acilincaya kadar goremiyor ve duzeltemiyorsunuz ama raporlarda veriyor ogrenciyi buna bir bakiniz insaallah 2- ogrenci raporlarinca ayni gurpta olan ama numaralari farkli olan ogrencileri numaraya veya ada gore siralayamiyoruz buda enson hangi numarayi kaydettik toplam kac orencimiz var olayini cok guclestiriyor (ogrenci bilgi duzeltme kiminda butun ogrenciler ogrenci numarasina gore siralansa aca ba iyi olmaz mi?) 3- aidat mevzu ben ogrencilerin gurup olarak rapor aldigimda tahakuk edilen miktari ve odeme miktarini gormeliyim (tamam her ogrenciye ayri ayri veriyor ama ben toplu olarak liste olarak gorebilmeliyim yani exel de hangi kolunlari istiyorsun kismina odeme durumu tahakkuk ve tahsil edilen kolunu atilmali,) 4-yedekleme durumu ben yedek aldim egitim merkezinde ama onu eve getirdigimde calistirabilecekmiyim kendisi mi acacak yoksa ben her seyi olusturacakmiyim?
selam ve dua ile lutfen yardimci olunuz abiler cunki burada yeni bir sisteme geciyoruz ve gercekten yardima ihtiyacimiz var
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Ekim.2007 Saat 11:25 |
1-bu sorun yazılımın son sürümünde giderilmiştir(!)
Düzenleyen administrator - 28.Ekim.2007 Saat 13:42 |
|
defteran
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Ocak.2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2008 Saat 11:10 |
raporları kaydedebiliyoruz ancak sonradan yazdıramıyoruz.İlk raporlama anında yazdırmada problem yok daha sonra qrp ile açınca yazdırmıyor. Can not create file "sistem can not find the path specified" Şeklinde hata veriyor. Sorun nerdedir acaba... |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Ocak.2008 Saat 03:34 |
merhaba, qrp göstericiyi incelemem gerekiyor, bu aralar iş yoğunluğundan pek ilgilenemiyorum bakınca size bilgi gönderirim.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |