|  | 
| index is out off date | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| alpi   Newbie     Kayıt Tarihi: 29.Ekim.2008 Bulundugu Yer: TEKİRDAĞ Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Konu: index is out off date Gönderim Zamanı: 29.Ekim.2008 Saat 18:30 | 
| 
   2004 ten beri kasa programını kullanıyorum.27.10 2008 de saatler değiştiğinden tahmin ile kasa açmıyor.
 ücretsiz sürümü kullanıyordum ve 4 yılda en çok 5 kez hata yaşadım. hatalarıda yeniden yükleme ile çözdüm. bu son hatayı anlamadan eski sürümü (ilk sürüm)sildim. yeniden yükleyip yedeğimi yüklemeyi planladım fakat başarısız oldum simdi hata=index is out off date veriyor şifremi doğru girmeme rağmen açmıyor  teşekkür ederim | |
| 
     ÇORLU EMLAK
     | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13.Kasim.2008 Saat 15:59 | 
| 
   merhaba, hatalar ve çözümlerde bu hatanın açıklaması ve çözümü mevcuttur.  >> http://forum.datakent.com/forum_posts.asp?TID=1415 Düzenleyen murat turan - 13.Kasim.2008 Saat 16:01 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |