STOK TAKİP 1.8 "delete_all_of_tmp_table" hatası... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cavusmurat
Newbie Kayıt Tarihi: 28.Subat.2011 Bulundugu Yer: Anakara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: STOK TAKİP 1.8 "delete_all_of_tmp_table" hatası... Gönderim Zamanı: 28.Subat.2011 Saat 00:18 |
merhabalar..
öncelikle, bu denli üzerinde ciddi emek sarf edilmiş bir programı ücretsiz sunduğunuz için teşekkürler... stok kart işlemleri>kayıtlı stok ve stok raporlama>herhangi bir giriş çıkış işlmi tamamlanmış ürün tıklandıkdan sonra>raporlar kısmında yer alan; "kritik seviyedeki stoklar" kısmıda dahil olmak üzere alt kısma doğru sıralanan raporlama konsollarını kullandığımızda bütün yönerge ve kombinasyonlarından aşağıdaki hatayı almaktayım. Network initialization failed. File or directory does not exist. File: C:\PDOXUSRS.NET Permission denied. Directory: C:\. kullanılan sistem: win vista home premium Düzenleyen cavusmurat - 28.Subat.2011 Saat 00:19 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Mart.2011 Saat 10:50 |
Merhaba, "Network initialization failed" ile ilgili forumda daha önceden konular açılmıştır. Vista ve 7 lerde ufak bir yetki ayarı yapılması gerekir. Bu hatayı forum genelinde aratıp sorunu çözebilirsiniz.
|
|
fatdem
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Mart.2011 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2011 Saat 23:48 |
murat hocam nasılsın bakalım beni hatırlayabilcenmi. seni aradım sordum ben ulaşamadım. cevabını bekliyorum
|
|
fatdem
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Mart.2011 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2011 Saat 23:49 |
ismimi tam yazayım :) fatih demiroğlu
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |