|  | 
| TL YE GEÇİŞ | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| epivates   Newbie     Kayıt Tarihi: 03.Ocak.2009 Bulundugu Yer: İSTANBUL Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Konu: TL YE GEÇİŞ Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2009 Saat 17:36 | 
| 
   merhaba 
 2009 itibari ile tl ye geçtik faturalardaki ytl ve ykr leri nasıl tl ve kr olarak değiştireceğiz yardımcı olursanız sevinirim  | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04.Ocak.2009 Saat 10:46 | 
| 
   merhaba, ücretsiz programlar fırsat oldukça geliştirilmekte. ay içerisinde muhtemelen düzeltilecektir.
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2009 Saat 18:54 | 
| datakent.com dan programın TL sürümünü indirebilirsiniz. | |
|  | |
| majesty   Newbie     Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 12:32 | 
| 
   Murat bay mrb ben basit fatura programı kullanıyorum uzun zamandır ama TL ye geçtikten sonra yeni sürümünü yükledik ama kdv hesaplama yapamıyorum neden böyle bi sorun olduğunu öğrenebilirmiyim. 
Saygılarımla..
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16.Ocak.2009 Saat 21:07 | 
| 
   merhaba, yazınızdan sonra tekrar inceledim bir hata göremedim. ekran görüntüsü çekip gönderebilirmisiniz. kolay gelsin.
    | |
|  | |
| remzice   Newbie   Kayıt Tarihi: 14.Kasim.2014 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2014 Saat 14:34 | 
| MERHABA FATURA KESME PROGRAMINDAKİ KURUŞ HANESİNDE 3 RAKAM VAR. BUNU 2 RAKAMA DÜŞÜREBİLİRMİYİZ? | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |