Index is out of date |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oscar
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Agustos.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: Index is out of date Gönderim Zamanı: 14.Agustos.2007 Saat 15:59 |
Aynı sorunu ben de başka bir programda yaşıyorum. Programın ismi MKT CD Takip. Index is out of date hata mesajı veriyor. Table:c:\takipçi\veriler\urun_Girişi.db. Bana da aynı şekilde dosyayı göndersem yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. |
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Agustos.2007 Saat 06:24 |
merhaba, verileriniz bozulmuş olabilir verilerinizi şıkıştırıp şifreleyerek gönderiniz şifreyi özel mesajla gönderiniz (güvenliğiniz için) gerekli işlem yapılacaktır iyi çalışmalar Düzenleyen AfterLife - 15.Agustos.2007 Saat 06:30 |
|
oscar
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Agustos.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Agustos.2007 Saat 07:10 |
http://www.ve.com.tr/Files/Veriler.rar linkinden download edebilirsiniz. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Agustos.2007 Saat 10:45 |
dosyalar bozulmuş, sağlam dosyalar aşağıda ve güç kaynağı kullanın. yakında ücretsiz yazılımların desteği ücretli hale getirilecek çünkü !!! download link http://rapidshare.com/files/49150320/Veriler.zip.html şifre aynı Düzenleyen administrator - 15.Agustos.2007 Saat 10:46 |
|
oscar
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Agustos.2007 Saat 11:04 |
Rapidshare 95 dakika beklemem gerektiğini söylüyor. Veriler.zip dosyasını e-mail adresime gönderebilir misiniz? korkmaz_382@hotmail.com
|
|
oscar
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Agustos.2007 Saat 02:05 |
Teşekkürler, sorun halledildi. Database gerçekten kendi kendine crash olmuyor değil mi? Elektrik sorununu hallettiriyorum.
|
|
oscar
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2007 Saat 14:24 |
ikinci defa aynı sorun ile karşılaşıyorum prog ramın ismi MKT CD Takip. Index is out of date hata mesajı veriyor. Table:c:\takipçi\veriler\urun_Girişi.db.
yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2007 Saat 09:31 |
verileri sıkıştırıp gönderirseniz ilgilenebilirim.
|
|
meltemgenc
Newbie Kayıt Tarihi: 02.Ekim.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Ekim.2007 Saat 16:00 |
benimde aynı problemim vardı veri tabanı onarmaya calıstım...büyük bir kısmı halloldu ama müşterilere film girişi yapamıyorum..key violation hatası veriyor...veriler dosyasını sıkıştırdım size göndersem yardımcı olabilrimisiniz??
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Ekim.2007 Saat 04:31 |
verilerinizi rapid e gönderip link verirseniz onarılabilir.
|
|
rush_1976
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Mart.2010 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Mart.2010 Saat 22:45 |
aynı sorun bende de var verileri şifreleyip rapide attım şifreyi ve link i özel mesaj olarak attımlütfen yardım edim 2 gündür hiçbir kayıt yapamıyorum çok acil
iyi akşamlar
|
|
rush_1976
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Mart.2010 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2010 Saat 21:22 |
index outy of date please help |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |