|  | 
| stok programı devir işlemi | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| haytek   Newbie   Kayıt Tarihi: 02.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |  Alıntı  Cevapla  Konu: stok programı devir işlemi Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2008 Saat 04:10 | 
| 
   arkadaşlar tekrar selam.sorun çözüldü.raporlarda gözüküyor.yeni yılda gözükmemesi doğal çünkü o girişleri 2007 de girdim.eski haraketler kısmında gözükmedi.gözükse ve sonunda 2007 girişi yazsa daha iyi oludu belki.veya farklı renkde işaretlenmiş olsa.bu da bir öneri.herkese kolay gelsin.
    | |
| 
     bilgi nimettir,akıl verilmiştir,cehalet felakettir.
     | |
|  | |
| haytek   Newbie   Kayıt Tarihi: 02.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2008 Saat 02:59 | 
| 
   kıdemli üyelere sorum.herkesin yeni yılı kutlu olsun.ben 2007 son hafta stok tanım ve adet yani haraket girişi yaptım.hiç çıkışım olmadı.2008 2 ocak çarşamba günü devir işlemi yaptım.fakat 2008 de eski haraketleri yani bakiyeyi göremedim.nasıl görebilirim.şimdiden teşekür ederim.
    | |
| 
     bilgi nimettir,akıl verilmiştir,cehalet felakettir.
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |