bilgisayara format |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serhatcan2
Newbie Kayıt Tarihi: 04.Subat.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: bilgisayara format Gönderim Zamanı: 06.Subat.2008 Saat 04:11 |
KOLAY GELSİN YİNE BEN AMA BEN BU PROGRAMI OGRENECEM ŞİMDİ BEN PC YE FORMAT ATACAM YANİ 98 KULLANIRKEN XP YÜKLÜCEM AMA NE CD RAİTERİM VAR NE USB CALISIYOR BEN VERİLERİ C YA DA D YE ATARSAM TEKRAR ORDAN ONLARA ULASABİLİR MİYİM SAYGILARIMLA
|
|
serhatcan2
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 12:59 |
merhaba, stok takip yazılımını kurduğunuz dizini aynen bir yere taşımanız yeterli, windows'u kurduktan sonra aynı dizini C:\ veya farklı bir sürücü veya dizine geriye kopyalamanız ve sornasında sistem kurulumunu kurup yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz. ( tekrardan yazılımı kurmayacaksınız, yedek alacağınız stok dizininde verilerle birlikte yazılımın kendiside mevcut çünkü)
sistem kurulumu için ; http://www.datakent.com/sistem_kurulumu.asp ve stok takip dizini içerisinde STOK ismiyle (dolaplı bir simge) bir dosya mevcut, bununda kısayolunu masa üstüne atarsınız. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |