|  | 
| BUTUN GIRDILER SILINDI | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| ukaratac   Newbie     Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |  Alıntı  Cevapla  Konu: BUTUN GIRDILER SILINDI Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 22:21 | 
| YENI BILGISAYARIMA  DOSYALARI TRANSFER EDERKEN  BUTUN GIRDILER SILINDI . 2008 VE 2009 GIRISLI CEKLERI GOREMIYORUM . SADECE 2007 GIRDILERINI GOREBILIYORUM. LUTFEN ACIL OLARAK YARDIM EDIN.KAFAYI SIYIRMAK UZEREYIM .. TESEKKURLER  | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 07:09 | 
| 
   merhaba, programı eski bilgisayardan yeni bilgisayara kök diziniyle birlikte taşıyın.
    | |
|  | |
| ukaratac   Newbie     Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 16:42 | 
| 
   butun  cek takıp dosyasını tasıdım . yenı bılgısayarda gorunmuyor. suan yedegı usb dısk te duruyor yenı makınaya copy paste ettım  gormuyor be yazıkkı
    | |
|  | |
| Guests   Guest   |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 14:24 | 
| merhaba, yeni bilgisayara sistem kurulumunu kurdunuz mu (www.datakent.com/programlar/bde51.exe ) ayrıca vista kullanıyor iseniz ufak bir yetkilendirme ayarı yapmanız gerekir | |
|  | |
| ukaratac   Newbie     Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12.Mart.2009 Saat 02:16 | 
| 
   tamamını yaptım ne gerekıyosa. prog vıstada calısıyor .ama gırdıler eksık :(
    | |
|  | |
| murat turan   Üye Profili Özel Mesaj Yolla Bu kullanıcıya ait mesajları bul Üyenin Web Sitesie Git Arkadaş Listeme Ekle Admin Group     Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13.Mart.2009 Saat 11:02 | 
| 
   merhaba arkadaşım bilgilerin eski bilgisayarda tam olupta yeni bilgisayara taşıdığınızda eksik olması mantıksız. farklı bir sorun vardır.
    | |
|  | |
| ukaratac   Newbie     Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 29.Aralik.2009 Saat 23:15 | 
| 
   YINE FORMATTAN SONRA BUTUN  GIRDILER SILINDI. (VISTA KULLANIYORUM )NERDE HATA YAPIYORUM 1. FORMATTAN ONCE C: DE BULUNAN CEK TAKIP PROGRAMINI BASKA BIR YERE D: KOPYALADIM  2. FORMATTAN SONRA BDE YI VE CEK TAKIPI KURDUM.  3. D: DE BULUNAN KLASORU OLDUGU GIBI YENI KLASORUN YERINE TAMAMEN GERI COPY PASTE YAPTIM. 4. AMA NE YAZIKKI YINE  HICBIR GIRDI GORUNMUYOR.  LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ . | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |