VS 2008 'de jQuery Intellisense |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla
Konu: VS 2008 'de jQuery Intellisense Gönderim Zamanı: 01.Haziran.2009 Saat 09:36 |
1-vs2008 sp1'i kurmanız gerekiyor ( indir )
2-VS 2008 KB958502 yamasını kurmanız gerekiyor ( indir )
3-jquery yi indirin ( aşağıdaki resime bakınız ve adres için tıklayınız )
resimdeki visual studio ve bir üstteki eklerden hehangi birisini indirebilirsiniz.( şahsen uncompressed (sıkıştırılmamış) olan ek ile birlikte visual studio ekini indirdim ) bu arada visual studio eki jquery için açıklamalar içeriyor. kodlama esnasında ne nedir durumuna düşmemek için iş görebilir.
sonrasıdna birinci ve ikinci aşamlardan sonra indirdiğiniz dosya isimleri aşapıdaki gibi olabilir
jquery-1.3.2.js jquery-1.3.2-vsdoc2.js vs2008 için jquery-1.3.2-vsdoc2.js ismindeki en sondaki iki ibaresinis silmeniz gerek aksi durumda vs dosyayı tanımıyor. yani: jquery-1.3.2-vsdoc.js olsun. diğer isimde değişim yapmayın isim başlangıçları aynı olmalı. sonrasında bir web projsi açın bu iki dosyayı projeye dahil edin ve herhangi bir aspx'in arka kısmına geçin ve < script src="Scripts/jquery-1.3.2.js" type="text/javascript"></script>js dosyasını sayfaya tanıtın. klavyeden ctrl + shift + J kombinasyonlarını kullanın ve js için Intellisense güncellemesi yapın. bir hata alamz iseniz güncelleme tamamdır ve hquery kullanıma hazırdır.
Düzenleyen murat turan - 01.Haziran.2009 Saat 09:40 |
|
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Haziran.2009 Saat 13:54 |
merhaba murat abi
Bu jQuery ne işe yarıyor.bunu bana birisi sormuştu biliyomusun ,öğren diye.ben bilmiyorum dedim
bu sebele murat abi sen ilgiliniyosan muhakkak önemli bişeydir.bende merak ettim saygılarımla
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |