Linux İçin Program Yazma Acill |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rapstar_mehmet
Newbie o-cool Kayıt Tarihi: 22.Kasim.2006 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 169 |
Alıntı Cevapla
Konu: Linux İçin Program Yazma Acill Gönderim Zamanı: 13.Kasim.2007 Saat 01:12 |
Merhaba, Benim arkadaşım Linux kullanıyor ve bana Linux'ta çalışabilen bir çizim programı yazmamı istedi.Ben Linux için programları hangi dil ile yazabilirim.Teşekkürler |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasim.2007 Saat 12:55 |
linux için ve bazı linux sürümleri ile birlikte gelen QT isimli C/C++ türevi dil geliştirme aracı var. ayrıca sun firmasının netbenas yazılım geliştirme aracı da kullanılabilir. veya IBM in eclipse de Linux tabanlı sistemlerde kulalnılabiliyor. netbeans ve eclipse java dilinde yazılım geliştirmek için kullanılabilir ve her ikisi içerisinde ayrıca C/C++ kütüpaneleride mevcuttur. fakat linux içerisinde photoshop benzeri bir çizim program zaten var. GIMP adında bir grafik tasarımcı. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |