![]()  | 

bilgisayara format | 

Yanıt Yaz   
   | 

| Yazar | |

serhatcan2  

Newbie  
   Kayıt Tarihi: 04.Subat.2008 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 7  | 

Alıntı   Cevapla

Konu: bilgisayara formatGönderim Zamanı: 06.Subat.2008 Saat 04:11  | 

| 

KOLAY GELSİN YİNE BEN AMA BEN BU PROGRAMI OGRENECEM ŞİMDİ BEN PC YE FORMAT ATACAM YANİ 98 KULLANIRKEN XP YÜKLÜCEM AMA NE CD RAİTERİM VAR NE USB CALISIYOR BEN VERİLERİ C YA DA D YE ATARSAM TEKRAR ORDAN ONLARA ULASABİLİR MİYİM SAYGILARIMLA

| 
 |
| 

serhatcan2

| 
 |
![]()  | 
 |

murat turan  
   Üye Profili 
    Özel Mesaj Yolla 
    Bu kullanıcıya ait mesajları bul 
    Üyenin Web Sitesie Git 
    Arkadaş Listeme Ekle  
   Admin Group  
   Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1797  | 

Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 08.Subat.2008 Saat 12:59 | 

| 

merhaba, stok takip yazılımını kurduğunuz dizini aynen bir yere taşımanız yeterli, windows'u kurduktan sonra aynı dizini C:\ veya farklı bir sürücü veya dizine geriye kopyalamanız ve sornasında sistem kurulumunu kurup yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz. ( tekrardan yazılımı kurmayacaksınız, yedek alacağınız stok dizininde verilerle birlikte yazılımın kendiside mevcut çünkü) 

sistem kurulumu için ; http://www.datakent.com/sistem_kurulumu.asp ve stok takip dizini içerisinde STOK ismiyle (dolaplı bir simge) bir dosya mevcut, bununda kısayolunu masa üstüne atarsınız.  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz   
   | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |