Yedekten Sonra Sorun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
danaburan
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Ocak.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yedekten Sonra Sorun Gönderim Zamanı: 21.Ocak.2009 Saat 12:42 |
Merhaba Arkadaslar
Ben 2.3 Cd takip programı kullanıyorum Pc ye format atmak zorunda kaldım yanlız yedegını bır plas bellege almıstım sımdı yedegını pc ye kopyaladım ama hata verıyor acmıyor Ilk yedegını aldıgımda flas bellegın ıcınde acıyordu sımıd pc ye format attıktan sonra ordada acmamaya basladı cok sayıda musterının bılgılerı var orda kesınlıkle yedegını calıstırmam lazım lutfen yardımcı olurmusunuz Cd takıpın tumunun yedegını aldım hepsı duruyor ama calısmıyor lütfen yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekurler...
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ocak.2009 Saat 15:29 |
merhaba. www.datakent.com/programlar/bde51.exe ile sistem kurulumunu öncelikle kurunuz. sonra yedek aldığınız Takipci dizinini C:\ sürücüsüne opyalayıp taşıdığınız klasörden takipci.exe uygulama dosyasını çalıştırmayı deneyiniz.*** yazılımı yeniden kurmaya gerek yok. yazdıklarınızdan programı tamamıyla yedek aldığınızı anlıyorum !
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |