stok takip sql hakkında acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
orcun.izi
Newbie Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: stok takip sql hakkında acil yardım Gönderim Zamanı: 27.Ocak.2009 Saat 21:21 |
stok LİSTESİ(RAF,GÖZ,BARKOD) BÖLÜMÜNDE STOK KARTINDA raf no ve göz no BULUNMASINA RAĞMEN ÇIKTI ORTAMINDA GÖZÜKMEMEKTEDİR. - STOK KAYIT GEZGİNİNDEN RAPORLARA TIKLAYIP ORADAN DA EXPORT KISMINA TIKLADIĞIMIZDA RAFNO,GÖZ NO VE ÖZEL KOD BÖLÜMLERİ MEVCUT ALANLARIN İÇİNDE BULUNMASINA KARŞIN(RAF NO VE GÖZ NO HARİÇ) YİNE EXPORT ETTİĞİMİZDE BU STOK KARTLARINDAKİ VERİYİ VERMEMEKTEDİR. -STOK AKTARIMI VE FİYAT GÜNCELLEME KISMINDA EXCELLE HAZIRLANMIŞ VERİYİ İLK ÖNCE VERİ AL DEDİĞİMDE ALIYOR FAKAT AKTAR DEDİĞİMDE AŞAĞIDAKİ HATAYI VERİYOR. "C:\STOK2\DBS\GRUPLAR.DB" "C:\STOK2\DBS\GRUPLAR.DBF" "C:\STOK2\DBS\GRUPLAR.TXT" "C:\STOK2\DBS\GRUPLAR." BU KONU DA ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. SAYGILARIMLA |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Ocak.2009 Saat 13:59 |
merhaba, Stok SQL sürümde bahsettiğiniz hataların hiçbirisi mevcut değildir. kulalndığınız sürüm stok 1.5 sürüm olabilir mi? iyi çalışmalar.
|
|
orcun.izi
Newbie Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Ocak.2009 Saat 19:32 |
HAYIR NE YAZIKKİ STOK TAKİP2.0 I KULLANIYORUM
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Ocak.2009 Saat 20:52 |
merhaba, stok takip 2.0 sürümü ücretli dağıtılan Stok SQL'in test için geliştirilmiş paradox kopyasıdır ve tamamiyle test amaçlı yayınlanmış olup gelişimi ve satışı durdurulmuş bir sürümdür. kullanmakta olduğunuz stok v2.0 sürümü datakent.com dan indirip mi kullanmaya başladınız yoksa yazılımın satışı olduğu tarihte satın mı almış kullanıyordunuz?
iyi çalışmalar dilerim.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |