RAPORLARDA SADECE MİKTAR VE GİRİŞ TARİHİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Puin
Newbie Kayıt Tarihi: 16.Ekim.2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: RAPORLARDA SADECE MİKTAR VE GİRİŞ TARİHİ Gönderim Zamanı: 16.Ekim.2007 Saat 22:58 |
merhabalar
ben makina mühendisi olarak kazakistan da çalışmaktayım. Yapmış oldugumuz konut komplexsindeki depoyu sizin stok programınızla tutmaya calışmaktayım .Yanlız su sekilde bir sorunum var ne zaman rapor almak istesem bana gerekmedigi halde malzeme fiyatı acıklama1 -2 sınıfı grubu fiyat 1 -2-3 ek te vermiş oldugum excell dosyasına bakarsanız beni daha iyi anlıyacagınızı umuyorum şimdi aldıgım raporlarda sadece malzemenin benim depoma giriş ve cıkış tarihleri ve miktarlarını görebilecegim bi yöntem var mı cunku fiyat grup gereksiz oldugu halde excell de gözüküyor ve benim onlardan kurtulmam zamanımı alıyor. SAYGILARIMLA |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Ekim.2007 Saat 04:38 |
merhaba, raporlardaki ms excel export kısımlarında verileri ms excel'e aktarıp ms excel den gerkesiz sütunları sielbilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |