Otel için Kasa |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
askimsin2006
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Eylül.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Otel için Kasa Gönderim Zamanı: 03.Eylül.2007 Saat 16:14 |
Selamlar Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum Benim bir sorum olcak ben döviz bozarken ana kasadaki YTL miktarından düşmüyor ve Döviz Bozarken ne gibi işlem yapmam lazım mesela Hotelde YTL Ve döviz geliri oldu dövizleri YTL olarak Bozacam yani DOLAR ve EURO bunu ama ytl kasasından düşmem lazım yani Muhasebeye vereceğimiz hesap düşmesi lazım ...belki de tam olarak anlatamadım ama umarım anlmışsınızdır sorunumu .. verdiğiniz emeklere sonsuz teşekkürler ve saygılarımı sunarım ... |
|
emeğe saygılar
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Eylül.2007 Saat 12:45 |
tam olarak 50$ ödendi ve ben bunu YTL kısmına otomatik dönüştürerek girdirtmek istiyorum demek mi istiyorsunuz? |
|
askimsin2006
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 03.Eylül.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Eylül.2007 Saat 07:02 |
EVET MESELA DÖVİZ BOZUMDA YTL HESABİNDAN DÜŞECEK KASADA YTL YOKSA MESELA 10 $BOZULDU KASADA YTL FALAN YOK -12,99 ALACAKLI OLACAZ GİBİ ONU NASIL YAPARIZ ?? İSTERSENİZ BEN SİZE BİR KASA ÖRNEĞİ YOLLAYAYIM FORUMA O DAHA İYİ AÇIKLAR SİZE BENİM DURUMUMU ?? EMEĞE SAYGILAR |
|
emeğe saygılar
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Eylül.2007 Saat 03:32 |
olabilir
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |