çek takibi vista home da nasıl çalışır |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
heyderan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Temmuz.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: çek takibi vista home da nasıl çalışır Gönderim Zamanı: 17.Temmuz.2007 Saat 04:00 |
merhaba verdiğiniz hizmetlerden dolayı size teşekkür ederim. bir senedir sizin çek programını kullanıyorum ve çok memnunum. yalnız yeni bir bilgisayar aldım ve işletim sistemi vista home çek programını yeni bilgisayara yükledim. açtığımda şu uyarı çıkıyr.
(((( Network initialization failed. File or directory does not exist. File:C\PDOXUSRS.NET Permission denied. Directory: C:\. ))))) bu konuda bana yardımcıolursanız çok sevinirim... |
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Temmuz.2007 Saat 10:29 |
merhaba, Programlarınızın Vistada çalışması için http://www.datakent.com/vista.pdf adresindeki dökümanı indirip inceleyiniz.
iyi çalışmalar |
|
barisweb
Newbie Kayıt Tarihi: 01.Aralik.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Aralik.2007 Saat 06:09 |
Ben de Denedim onu fakat ine çalışmadı.Yine Aynı Hatayı Alıyorum BDE nin bütün sürümlerini kurdum ama çalışmadı.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Aralik.2007 Saat 13:42 |
merhaba, hata olarak tam olarak aşağıdak hatayı mı veriyor. eğer aşağıdaki hata ise murat arkadaşımın yazdığı gibi yetkilendirme sorunu vardır ve örnek dosyayı inceleyip yetki olarak admin yetkisiyle yazılımı açmanız gerekir. veya kısayola sa ğtıklayıp yönetici olarak çalıştır komutuyla denemede yapabilirsiniz. Network initialization failed. |
|
ukaratac
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Mart.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 16:49 |
DEDIGINIZ SEYI BENDE YAPTIM .. AMA DUZELME OLMUYOR HATTA PROGRAMI SILIP TEKRAR KURDUM . AYNI HATA BENDE DE DEVAM EDIYOR
Network initialization failed.
File or directory does not exist. File:C\PDOXUSRS.NET Permission denied. Directory : C:|
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 07:09 |
Merhaba, eğer sistem kurulumunu kurmuşsanız ve bahsedildiği şekliyle yetki ayarı yapmışsanız sorunsuz çalışması gerekir. sistem kur(bde) : www.datakent.com/programlar/bde51.exe
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |