Rezerve serbest bırakma hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla
Konu: Rezerve serbest bırakma hakkında Gönderim Zamanı: 28.Aralik.2017 Saat 17:39 |
Rezerve yaptığım numarayı bazı kullanıcıların serbest bırakmamasını istiyorum kullanıcı yetki şablonlarından rezerve seçeneklerinden silemez tikini kaldırdığım halde kullanıcılar serbest bırakabiliyor
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2018 Saat 09:56 |
rezerv silmekten öte güncelleme yetkisini de kapatmayı deneyebilirsiniz. Belki o kısımda bir sorun olabilir bakmak gerek.
|
|
gezginc
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Ekim.2017 Bulundugu Yer: aksaray Online: Sitede Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2018 Saat 13:30 |
hepsini denedim olmadı sadece sayfaya girebilir yetkisini verip diğerleri pasif olsa bile silebiliyor Murat bey
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Ocak.2018 Saat 16:33 |
Bahsi geçen kısımda bu bağlamda hata var gibi. Şuanlık yapacak birşey yok bu tür bir hata varsa. İş aksatıcı bir hata olmadığı içi ileride uygun bir zamanda yamalanabilir. Kesin tarih veremiyorum.
|
|
gezginc
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2018 Saat 10:44 |
teşekkürler murat bey
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |