sıfreleme lazımmmm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yusuf_rdk
Newbie Kayıt Tarihi: 25.Aralik.2006 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: sıfreleme lazımmmm Gönderim Zamanı: 25.Aralik.2006 Saat 04:39 |
ustalar bana pc mın ıcındekı dosyalarımmı klasore atıp sıfelemek ıstıyorumm boyle bı program varmı elınızde
|
|
AfterLife
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Kayıt Tarihi: 31.Ekim.2005 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 418 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralik.2006 Saat 11:30 |
Merhaba, klasöre koyarak şifreleme işlemi yanlış hatırlamıyosam windows Xp home editionda yapılabiliyor. Professionalda böyle bişey yok. yalnız klasörleri winrar programı ile rarlayarak şifreleyebilirsiniz. iyi çalışmalar... |
|
memetttt
Newbie Kayıt Tarihi: 14.Mart.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Mart.2007 Saat 01:38 |
saol kardes senı arkadas listeme ekledimm
|
|
sonromantik
Newbie Kayıt Tarihi: 08.Nisan.2007 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2007 Saat 04:49 |
kardeş folder security diye bir program var onunla istesen klasörlere istersen dosyalara yada sürücülere şifre koyabilirsin ben kullanıyorum son derece güzel ama v.4 ve yukarısı daha iyi bence...
|
|
®Uzman
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |