UNIX İŞLETİM SİSTEMİNİN ..... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla
Konu: UNIX İŞLETİM SİSTEMİNİN ..... Gönderim Zamanı: 23.Aralik.2005 Saat 03:28 |
- TÜRKÇE KAYNAK - ve daha fazlasıııııı && Paylaşmanın ve öğretmenin zevkine varın... && Düzenleyen administrator - 23.Aralik.2005 Saat 03:35 |
|
turknetyazilim
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008 Bulundugu Yer: Balıkesir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 214 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2008 Saat 14:42 |
Not FoundThe requested document was not found on this server.
Web Server at datakent.com Hocam Böyle Bir hata verdi. |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2008 Saat 21:46 |
ismail merhaba. bu dosyayı sunucuya sen mi upload ettin? daha önce varmıydı? eğer bu dosya daha önceden gönderilmil ve adres senin arşivden tekrar eklemiş isen silinmiş olabilir. çünkü sistem yöneticisinden downloadlar çok fazla diye ihbar geldi. sonuçta forum ücretli sunulan bir hizmet değil. amaç kullanıcıların yardımlaşması. bu sebeple e-book, telefon, oyun, .... gibi bölümleri ve bu bölümlere ait tüm dosyaları sildim.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |