Gizli Bilgilerim Açamıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
attalos07
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2018 Bulundugu Yer: Isparta Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Konu: Gizli Bilgilerim Açamıyorum Gönderim Zamanı: 20.Ekim.2018 Saat 09:11 |
Merhaba, Gizli Bilgilerim 1.5.1 programınızı kullanmaktayım, şifremi doğru girmeme rağmen programı açamıyorum, şifreyi yanlış olarak algılıyor, bilgilerime nasıl ulaşabilirim? Şifremi nasıl sıfırlayabilirim acaba, benim için çok önemli bilgiler içermekte, yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
attalos07
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Ekim.2018 Bulundugu Yer: Isparta Online: Sitede Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Kasim.2018 Saat 14:40 |
Yardımcı olabilecek program yetkilisi yok mudur? Önemli bilgilerime bala ulaşamıyorum..
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Kasim.2018 Saat 08:30 |
Merhaba, www.datakent.com/FreeApps/ParadoxViewer.zip dosyasını indir. İçindekileri biryere çıkart ve "PDE" dosyasını çalıştır. Senin gizli bilgilerinin verileri neredeyse veri dosyalarını seç. Dosyayı açarken şifre soracak. Bizim tablolara atadığımız şifreyi hatırlamıyorum fakat paradox'u geliştiren şirket kurtarma şifresi tablolara eklemiş. PDE dosyası paradox'a ait ".db" uzantılı dosyaları görüntülemeye yaramaktadır. Paradox v7 nin sabit kurtarma şifreleri: jIGGAe veya cupcdvum Düzenleyen murat turan - 13.Kasim.2018 Saat 08:31 |
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2018 Saat 23:28 |
İlk fırsatta deneyeceğim, çok teşekkür edem ilgilendiğiniz için.
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Aralik.2018 Saat 12:06 |
Dediğiniz programı indirip adımları yaptım fakat gizli bilgilerim program dizininde .db uzantılı dosya yok. Dosya uzantıları; .idx , .tmp , .blb , .dll bu şekilde. Dolayısıyla bilgilerime hala erişemedim. Bu sorunumu nasıl çözebilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Aralik.2018 Saat 11:04 |
Bilgilerime hala ulaşamadım, program yetkililerinin yardımını bekliyorum. Geri dönüş yapabilir misiniz
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2019 Saat 09:46 |
Sayın program yapımcılarından ricam bu sorunumu çözüme kavuşturmalarıdır.Maillerimi dahi okuyamıyorum programı açamadığım için. Hareket edemiyorum, işlerim aksadı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Düzenleyen attalos07 - 08.Ocak.2019 Saat 12:29 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2019 Saat 10:16 |
datakent.com dan iletişim bilgilerinden numarayı arayın, aramadan önce bilgisayarınıza TeamViewer kurun, ID ve şifreyi iletin (telefon ile) uzak bağlantıyla inceleyeyim zira ".db" uzantılı dosya yoksa veriler silinmiş veya uzantı vs.. değişmiş olabilir.
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2019 Saat 16:58 |
Arayacağım Murat bey, çok teşekkür ederim.
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2024 Saat 18:27 |
Merhaba, Paradox programını indirdim ama dbv1 adlı dosyayı okumuyor, başka dosya da görmüyor program, şifremi hatırlamıyorum ve bilgilerime hala erişemedim, yardımcı olur musunuz ?
|
|
attalos07
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Temmuz.2024 Saat 16:39 |
Konu çözüldü silebilirsiniz
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |