Evrak Kayıt Defteri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Murat ARAS
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Kasim.2016 Bulundugu Yer: Muğla Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Evrak Kayıt Defteri Gönderim Zamanı: 17.Kasim.2016 Saat 15:03 |
Sayın yetkili; Ben Muğla Köyceğiz Anadolu İmam hatip Lisesinden yazıyorum.Size ait olan Evrak Takip Programını 5 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı taki 17.11.2016 tarihinde Evrak Takip Programında çalışırken bilgisayarım kilitlendi bende CTRL+Alt+Delete yaptım ve yeniden başlattım. Evrak Takip Programını açtığımda 2016 Dönemi çalıştırmak istedim bana şu uyarıyı verdi DBISAM Engine Error #8961 heater information corrupt in the table 'Giden' hata ne olabilir yardımcı olur iseniz çok müteşekkir olacağız çünkü 11 aylık kayıtlarımız burada kurtarmamız lazım.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2016 Saat 07:53 |
Merhaba, forumda konu db isam tablolarını onarım için konu açılmış, bu konunun yönergelerini takip edebilirsiniz.
Konu adresi: http://forum.datakent.com/forum_posts.asp?TID=2917 |
|
Murat ARAS
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Kasim.2016 Bulundugu Yer: Muğla Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Kasim.2016 Saat 10:28 |
Teşekkür ederim kardeşim eline yüreğine sağlık işim halloldu.Rabbim razı olsun sizlerden hayırlı CUMA'lar
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |