Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Firma-Müsteri Çek Takip Programi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: vindows 10 yükleyince çalışmadı
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

vindows 10 yükleyince çalışmadı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
ozgunkaymas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 30.Temmuz.2016
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı ozgunkaymas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: vindows 10 yükleyince çalışmadı
    Gönderim Zamanı: 30.Temmuz.2016 Saat 13:56
çek takip programı1.4.0 yüklü bilgisayarıma vindows 10 yükleyince  program çalışmadı. hata veriyor tamam deyince açılıyor, fakat veri tabanına ulaşamıyor.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1626
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Agustos.2016 Saat 17:27
Merhaba,program simgesine sağ tıklayıp YÖNETİCİ olarak çalıştırmayıdeneyebilir misiniz? Hata veriyor ise hata mesajınıda yazmanız gerekiyor.
Yukarı Dön
ozgunkaymas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 30.Temmuz.2016
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı ozgunkaymas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Agustos.2016 Saat 18:11
ilginiz için teşekkürler fakat yine çalışmadı hata uyarısı aşagıda 
an error occurred while attempting to initialize the borland database engine 
Yukarı Dön
ozgunkaymas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 30.Temmuz.2016
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı ozgunkaymas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Agustos.2016 Saat 17:36
yanıt lutfen
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1626
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Agustos.2016 Saat 11:36
BDE kurulmamış gibi duruyor. Bahsettiğiniz hata da forum da daha önceden tanımlanmış. Hatalar ve çözümler kısmına sanırım bakmadınız.   http://forum.datakent.com/forum_posts.asp?TID=1407    adresinden yönergeleri takip ediniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,141 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]