Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Fatura Cari
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Stok Hareket Gezgini
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Stok Hareket Gezgini

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
muminoglum Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 6
  Alıntı muminoglum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Stok Hareket Gezgini
    Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:53
Stok Hareket Gezginine girdiğimde sadece Stok Kodu sütunu görünüyor; diğer sütunlar gitmiş.. Bunu nasıl düzeltebilirim



Düzenleyen muminoglum - 29.Ocak.2013 Saat 20:57
Yukarı Dön
muminoglum Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 6
  Alıntı muminoglum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2013 Saat 20:58
REsim görünmüyor nedense. Kopyalaıp yapıştırdım olmadı. REsim ekle olarak da denedim ama ekleyemiyor..
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1700
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2013 Saat 10:54
Merhaba, stok grid ayarlarının tutulduğu dosyayı silerseniz düzelecektir. Bahsettiğim dosya, programı kurduğunuz klasörde GRIDAYARLARI adında bir dosya göreceksiniz. Program kapalı iken bu işlemi yapınız.
Yukarı Dön
muminoglum Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 6
  Alıntı muminoglum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2013 Saat 07:59
teşekkür ederim!
Yukarı Dön
muminoglum Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Ocak.2013
Bulundugu Yer: Türkiye
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 6
  Alıntı muminoglum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Mart.2013 Saat 21:07
stok hareket gezgininde giriş çıkışları kontrol ederken ekranın altında giriş ve çıkış toplamları görünmüyor.. Metre ,(mt) cinsinden tanımlama yapmıştım; acaba toplam almad bir sıkıntı mı oluyor?
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1700
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Mart.2013 Saat 13:35
Merhaba, sizdeki yazılımın tam sürüm numarasını bana yazabilir misiniz? bendeki seride stok hareket gezgininde sayfa altında giriş ve çıkıp toplamları görünüyor ama birimsel gruplama sistemde mevcut değildir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,219 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]