Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Kasa Programi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: KASA PROGRAMI ACİL YARDIMM!!!!!
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KASA PROGRAMI ACİL YARDIMM!!!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
m.tafa_10 Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 20.Kasim.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı m.tafa_10 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KASA PROGRAMI ACİL YARDIMM!!!!!
    Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2012 Saat 12:40
MURAT BEY KASA EX V7 PROGRAMINI KULLANIYORUM, BİLGİSAYARA FORMAT ATILDIĞI İÇİN PROGRAMI TEKRAR KURMAM GEREKTİ HALİYLE BİLGİLERDE GİTTİ AMA HEM PROGARM DOSYASININ KOPYASINI HEMDE GÜNLÜK YEDEĞİNİ ALDIM AMA PROGARAMA  NASIL YÜKLENİP ÇALIŞTIRILACAĞIM HAKKINDA BİLGİM YOK BANA BU KONUDA YARDIM EDEBİLRİMİSİNİZ, PROGRAM AÇILIRKEN RCDR_CNT HATA MESAJI VERİYOR . ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1759
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2012 Saat 14:39
Merhaba Mustafa Bey, programın kök klasörünü yedek aldıysanız bu klasörü aynen geriye kopyalayın (C veya D sürücüsüne) akabinde klasördeki KasaPro dosyasını masa üzerine kısayol alınız. www.datakent.com/programlar/bde51.exe dosyasını indirip kurunuz ve masa üstünüzdeki kısayolu eğer Windows 7 kullanıyorsanız Yönetici olarka çalıştırınız.
Yukarı Dön
alesta Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 02.Ocak.2013
Bulundugu Yer: ÇORLU
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı alesta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2013 Saat 13:30
Merhaba yaklaşık 2 ay kadar oldu stok programını kullanıyorum yıl başı itibarıyla rakamlar yanlış sonuc verıyor devir olması gereken yer güncel değil ne yapmamız gerekiyor acil olarak cevap rica ediyorum teşekkürler

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1759
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2013 Saat 20:50
Sayın Alesta, sorun kasa programı mı? yoksa stok programı mı? Zira yazdığınız bölüm kasa programına ait? ve Stok Takip programında yıl sonu devir işlemi yoktur !
Yukarı Dön
minayapi Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 16.Temmuz.2013
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı minayapi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Temmuz.2013 Saat 12:09
 merhaba ;

kasa pro v 6.3.7.3 programınızı şirketimizde kullanıyoruz. sabah açtım programı herhangi bir sıkıntı yoktu ancak şimdi "Hata : index is out of date" Kullanıcı girişi yapılamadı diye bir hata veriyor. konu hakkında acil yardımlarınızı rica ederiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,141 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]