Evrak Takip Data Aktarımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sukru_
Newbie Kayıt Tarihi: 20.Temmuz.2012 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Evrak Takip Data Aktarımı Gönderim Zamanı: 20.Temmuz.2012 Saat 14:26 |
1. Bilgisayarımda bulunan dataları 2. bilgisayarıma aktarmak istiyorum nasıl yapabilir.
Not: Her iki programında versiyonu 2.7.3 Teşekkürler |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Temmuz.2012 Saat 20:36 |
Merhaba, ikinci bilgsiayarda anladığım kadarıyla program var ve oradaki programda bulunan verilere artı olarak eklemek istiyorsunuz. bu tür bir işlem için hali hazırda datakent.com da bir program mevcut değildir. Programda da bu yönlü bir veri alım sistemi mevcut değildir. çok pratik değil. |
|
fatihh76
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Agustos.2013 Bulundugu Yer: Afyonkarahisar Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Agustos.2013 Saat 10:53 |
Anı bilgisayarda dönem silindi ama son kaydettiğim hali ile gelen ve giden evrak dataları mevcut bunları birlikte aç diyorum ama program görmüyor bunu nasıl yapabiilirim
|
|
fatihh76
Newbie Kayıt Tarihi: 21.Agustos.2013 Bulundugu Yer: Afyonkarahisar Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Eylül.2020 Saat 11:08 |
Selamaleyküm benim yine bir evrak takip uygulaması data aktarım sorunum var. Sadece dönem dosyalarını yedek aldım bilgisayara format atıldı ve yeniden evrak takip v2.7.3 programını kurdum kurulum başlarken d sürücüsünü seçiyor otomatik ben c ye klasör açtım kurulumdan sonra dönem dosyalarını kurulum dosyasının içerisine atıyorum ama dönemleri hiç görmüyor. Yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |