Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: BARKOD NO İLE ARAMA
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BARKOD NO İLE ARAMA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
garagavro Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 11.Nisan.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı garagavro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BARKOD NO İLE ARAMA
    Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2012 Saat 18:30

Selam,

öncelikle emek veren arkadaşlara teşekkürler. barkod no ile arama yapmak ve bilgi sütünlarının yerlerini değiştirmemiz mümkünmü acaba.

şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1724
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14.Nisan.2012 Saat 11:56
Merhaba, ücretsiz sunulam stok v1.8  sürümde barkod ile arama mevcut değildir. Kayıtlı stoklar bölümünde sütunların sırasını değiştirmek için sütun başlığını sürükle bırak ile sıralamayı değiştirebilirsin. gerekli ayarlamayı ypatıktan sonra form'u kapayıp açmanız gerkiyor. Barkod ile tam entegrasyon yazılımın v2.5 SQL sürümünde mevcuttur.
Yukarı Dön
cortix Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 05.Mayis.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cortix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Mayis.2012 Saat 13:48
merhaba
ben bir konuda yardım almak için birşey danışmak istiyorum...javada masaüstü barkod sistemi yapmaya çalışıyorum...merak ettiğim şey yazarkasa ile barkod sisteminin entegrasyonunu nasıl yapacağım?barkod okuyucu ile okuttuğum bir ürünü yazarkasadan fiş olarak çıkaran bir sistem üzerinde uğraşıyorum...işte yazarkasa ile ilgili pek bir fikrim yok..yazarkasayı programa nasıl entegre ederim sizce?
Yukarı Dön
cortix Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 05.Mayis.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cortix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Mayis.2012 Saat 15:27
merhaba murat hocam ben dediğiniz   API içerikli DLL dosyalarını SHARP ER-A495T için hiçbir yerde bulamadım ve herhangi bir makaleyede rastlamadım..kendi sitesindede bu marka ürün satılmıyor..nasıl iştir anlamadım..herhangi bir kullanım kılavuzuda yok 3 güngür araştırıyorum..ulaşabileceğim bir link adresi varmı acaba..gerçekten çok yardımcı olursunuz. 
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1724
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Mayis.2012 Saat 19:30
Merhaba, bu dll dosyaları bende bir ara vardı ama dosyaları şuan bulamadım muhtemelen sildim. bir arkadaşda mevcut olma ihtimali var tesadüf ettiğimde ondan temin edip adresleri yazabilirim.
Yukarı Dön
cortix Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 05.Mayis.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cortix Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Temmuz.2012 Saat 01:15
merhaba hocam, acaba temin edebildinizmi ?ben şu an yazarkasa üzerinde çalışma faslına yeni başladım...ama elimde yazarkasaya dair ne bir pdf nede başka bir döküman var...eğer yardımcı olabilirseniz çok dua ederim gerçekten :D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,171 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]