evrak takip kaydedemiyorum.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yoncag
Newbie Kayıt Tarihi: 23.Nisan.2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 13 |
Alıntı Cevapla
Konu: evrak takip kaydedemiyorum.. Gönderim Zamanı: 15.Mart.2012 Saat 18:08 |
merhaba,evrak takip programınız çok kullanışlı ellerinize sağlık.fakat bugün farkettim ki 47 adet kayıt girmişim 48.kaydı girdim programı kapatıp açtım fakat açtığımda kayıt yoktu.47.kayıtta kaldım sebebi ne olabilir acaba? teşekkürler..
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Mart.2012 Saat 10:06 |
Merhaba, tablolarda bozukluk olabilir. verileri eposta ile atabilirseniz yapılarına bakabilirim.
|
|
yoncag
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mart.2012 Saat 12:38 |
nasıl atacağım acaba?
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mart.2012 Saat 20:06 |
Programı kök klasörü ile sıkıştırıp gönderebilirsiniz.
|
|
yoncag
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Mart.2012 Saat 15:03 |
dün sabah bilgisayarımı açtım size yollamadan evvel bir kez daha kayıt yapmayı deneyeyim dedim normalen sıra numarası verdi ve kaydetmeye başladı..her ne olduysa şuan program çalışıyor.yine de kısa sürede verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.başım sıkışırsa tekrar rahatsız ederim sizi..
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Mart.2012 Saat 13:49 |
Rica ederim...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |