BDE'nin silinmesi ve yeniden kurulması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla
Konu: BDE'nin silinmesi ve yeniden kurulması Gönderim Zamanı: 13.Mayis.2011 Saat 12:26 |
Soru : BDE'nin silinmesi ve yeniden kurulması
Çözüm:
1. Dosyaların Silinmesi : BDE Genelde "C:\Program Files\Common Files\Borland Shared" dizininde bulunur. Bu dizin içerisindeki BDE dizinini siliniz. Silme esnasında hata oluşursa, BDE kullanan ve açık olan uygulama olabilir. Uygulamaları kapatıp tekrar silmeyi deneyiniz.
2. Kayıt defterinden Silinmesi : Başlat >> Çalıştır bölümüne giriniz ( Win + R)
regedit yazıp enter ile onaylayınız ve kayıt defteri karşınıza gelecektir.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE altında BORLAND anahtarı göreceksiniz. Bu anahtarı siliniz. (aşağıda göründüğü gibi)
3. BDE'nin kurulması: www.datakent.com/programlar/bde51.exe dosyayı indiriniz ve kurunuz.
Not: BDE Kur dosyasını kurarken hata alır iseniz, BDE Kur dosyasına SAĞ tıklayıp YÖNETİCİ olarak çalıştırıp kurmayı deneyiniz. Düzenleyen murat turan - 13.Eylül.2016 Saat 21:03 |
|
ordosuleyman
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Eylül.2013 Bulundugu Yer: Sivas Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Eylül.2013 Saat 13:24 |
BDE kuramıyorum
işletim sistemim win 8 verdiği hata (DllRegiterServer in module ''IDSQL^':DLL'' returned error code 8000FFFF Kasa programı kurmak istiyorum. ne yapmam lazım? |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Eylül.2013 Saat 14:35 |
Merhaba, "BDE Kur" dosyasına sağ tıklayıp YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR ile çalıştırmayı deneyebilir misiniz? Zira BDE'yi Windows 8 32 ve 64 bit serilerine bizzat kurmuş ve testini yapmışım.
|
|
mesutayhan
Newbie Kayıt Tarihi: 09.Eylül.2016 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Eylül.2016 Saat 10:15 |
çek takip programını indirdim. BDE dosyasını kurduğumda(error copying file"blw32.dll"install will now terminate) hatası veriyor. ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Eylül.2016 Saat 21:04 |
Not: BDE Kur dosyasını kurarken hata alır iseniz, BDE Kur dosyasına SAĞ tıklayıp YÖNETİCİ olarak çalıştırıp kurmayı deneyiniz. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |