yardımınıza ihtiyacım var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
LorD
Newbie Kayıt Tarihi: 25.Aralik.2010 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: yardımınıza ihtiyacım var Gönderim Zamanı: 25.Aralik.2010 Saat 18:11 |
programınız çok güzel ellerinize sağlık yapan arkadaşın klavyesi dert görmesin
ben programı barkot basımı için değilde sadece yazıcı ayarlarını daha kolay ayarlıyabilmek için
kullanıyorum ama benim bir sorunum var oda su barkot basarken şerit sticer kullanıyorum
bir kerede en az 50 adet barkot basıyorum basım yaparkende 1 er boşluk bırakarak yazıyor bunu bir türlü ayarlıyamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Aralik.2010 Saat 10:27 |
Merhaba, dün peşi sıra şeritli 100 civarı barkod bastık, bir tek atlama dahi yapmadı. ayarlar diğer şirketteki bilgisayarda kaldı. Bu ayarları ekran görüntüsü olarak gönderirim.
Düzenleyen murat turan - 26.Aralik.2010 Saat 10:27 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Aralik.2010 Saat 14:14 |
ayarlar aşağıdaki gibi. bu ayarlarla argox barkod etiket basım yazıcısından tek sütunlu şeritlerdne 100 civarı peşi sıra baskı aldım. bit atlama veya aksaklık olmadı.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |