Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Diğer bölümler > C# & ASP.NET
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: UpdateProgress sorunlu
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

UpdateProgress sorunlu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
h.cetiner Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 13.Temmuz.2010
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 20
  Alıntı h.cetiner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: UpdateProgress sorunlu
    Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 00:06
UpdateProgress sorunlu.
eğer updatepanel e triggerla click olayına bağlanan button updatpanelinin dışında ise
UpdateProgress çalışmıyor
 
bunun bir çözümü varmı acaba ?
 
ama butonu updatepanel içine atarsak updateprogress çalışıyor
 
başka bir deyişle basit bir örnekle :
cs kodu :

protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)

{System.Threading.Thread.Sleep(3000);

Label1.Text = DateTime.Now.ToString();}
 
aspx kodu :

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

<%@ Register assembly="AjaxControlToolkit" namespace="AjaxControlToolkit" tagprefix="asp" %>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head runat="server">

<title></title>

</head>

<body>

<form id="form1" runat="server">

<div>

<asp:ToolkitScriptManager ID="ToolkitScriptManager1" runat="server">

</asp:ToolkitScriptManager>

</div>

<div style="height: 86px; width: 203px; background-color:pink">

<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">

<ContentTemplate>

<asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="Label"></asp:Label>

<asp:UpdateProgress ID="UpdateProgress1" runat="server"

AssociatedUpdatePanelID="UpdatePanel1" DynamicLayout="False">

<ProgressTemplate>

Loading...

</ProgressTemplate>

</asp:UpdateProgress>

</ContentTemplate>

<Triggers>

<asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="Button1" EventName="Click" />

</Triggers>

</asp:UpdatePanel>

</div>

<p>

<asp:Button ID="Button1" runat="server"

onclick="Button1_Click" Text="Button" />

</p>

</form>

</body>

</html>

tesadüf,şans ve kaos: kurulu sistemlerin insanın denetleyemeyeceği bir düzende işlediklerinde kullanılan terimlerdir.
Yukarı Dön
h.cetiner Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 13.Temmuz.2010
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 20
  Alıntı h.cetiner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 09:30
bunu da çözdüm.
çözülmeyecek gibi geliyordu.
AssociatedUpdatePanelID="UpdatePanel1"
kısmını kaldırınca yoluna girdi.
tesadüf,şans ve kaos: kurulu sistemlerin insanın denetleyemeyeceği bir düzende işlediklerinde kullanılan terimlerdir.
Yukarı Dön
turknetyazilim Açılır Menü Göster
Moderator Group
Moderator Group
Simge

Kayıt Tarihi: 18.Ocak.2008
Bulundugu Yer: Balıkesir
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 214
  Alıntı turknetyazilim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 10:33
Hocam birde Ajaxın son sürümünde Ajax Editörü Update Panel içine alınca Türkçe karakter problemi oluşuyor.Editörde .Ama Update panel içine koymayınca tıkır tıkır çalışıyor.Acaba bu neden ki ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]