Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Kasa Programi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Banka Hareketi Kasa Aktarım Hata
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Banka Hareketi Kasa Aktarım Hata

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Mehmet Akif Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 11
  Alıntı Mehmet Akif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Banka Hareketi Kasa Aktarım Hata
    Gönderim Zamanı: 07.Nisan.2010 Saat 02:06

Selamlar Murat Kardeş

Kullandığım versiyon Kasa Pro 6.3.5.0

Banka Bölümünü Kullanmıyordum Kullanmaya başlayayım dedim ama,

Banka Hareket Fişlerinde Banka Çıkış Hareketini Kasa ya Gider olarak aktar dediğimde

sürekli olarak Para Birimini tanımlanmamış uyarısı alıyorum halbuki Birim TL olarak tanımlı.


Aynı işlem Banka Fişinde Banka Giriş hareketini Kasaya Gelir olarak aktar dediğimde çalışıyor.


Kolay gelsin Epeydir güncelleme gelmiyor heralde çok yoğunsun Smile




Düzenleyen Mehmet Akif - 07.Nisan.2010 Saat 02:07
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1733
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 07:57
merhabalar. eski sürümden yeni sürüme geçişlerde tablolarda YTL ibaresi kalmış ve bu sebeple sorun yaratıyor olabilir. mayıs ortalarında sorun giderilebilir. iyi çalışmalar
Yukarı Dön
Mehmet Akif Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 11
  Alıntı Mehmet Akif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24.Mart.2011 Saat 22:45

Murat Bey merhaba,

Konuyla ilgili daha önce mesaj yazmıştım ama silmişsiniz.

Belki ayrı konu açtım diye şimdi daha önceki konunun altına yazayım dedim.

Kasa 7 çıkalı bizi boşladınız biz son 6.3.7.3 kullanıcıları öksüz kalacaz gibi.

Problem gene aynı önceki problemin tersi Önceki Gider aktarımında hata veriyordu bu sefer Banka Gelir hareketlerinin kasaya aktarımındaki hata uyarısı

Ekte Resim veriyorum. Çözümü ile ilgili cevabınızı bekliyorum.

Saygılar Çalışmalarınızda Başarılar









Düzenleyen Mehmet Akif - 24.Mart.2011 Saat 22:48
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1733
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Mart.2011 Saat 10:49
Merhaba Mehmet Bey,
 
öncelikle bir ara sunucu diskş bozuldu, baya veri kaydı oldu. Sanırım sizin mesajda bu durumda silinmiş. Yoksa normal olan hiçbir mesaj forumda silinmiyor. Banka'dan kasaya aktarımda evet bir hata var. Bende siz yazdıktan sonra deneyip farkettim. 2-3 gün içerisinde yama hazırlayıp sorununuzu çözeceğim. Yama sonrası buraya ileti atarım Mehmet Bey. iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
Mehmet Akif Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2007
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 11
  Alıntı Mehmet Akif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16.Nisan.2011 Saat 18:14
Orjinalini yazan: murat turan

Merhaba Mehmet Bey,
 
öncelikle bir ara sunucu diskş bozuldu, baya veri kaydı oldu. Sanırım sizin mesajda bu durumda silinmiş. Yoksa normal olan hiçbir mesaj forumda silinmiyor. Banka'dan kasaya aktarımda evet bir hata var. Bende siz yazdıktan sonra deneyip farkettim. 2-3 gün içerisinde yama hazırlayıp sorununuzu çözeceğim. Yama sonrası buraya ileti atarım Mehmet Bey. iyi çalışmalar.


Murat Bey Merhaba Konuyla ilgili Düzeltme yapacaktınız. Unutuldu herhalde hatırlatayım dedim.


Teşekkürler iyi günler

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1733
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17.Nisan.2011 Saat 18:08

Merhaba Mehmet Bey,

 
banka kasa aktarımındaki sistemiş işleyişi şöyle:
 
bankaya giriş yapıldığında, kasadan çıkış oluyor, bankadan çıkış olduğunda kasaya giriş oluyor.
 
eğer siz bankaya giriş yapmışsanızda bunu kasaya aktarımda GİRİŞ olarak seçerseniz (program otomatik ÇIKIŞ olarak seçili getirecektir) yazılım HATA veriyor. zira BANKAYA giriş olduğu için ve kasaya ÇIKIŞ olarak yansuyacağı için BANKA giriş kısmına bakıyor. siz seçimi GİRİŞ olarak seçtiğinizde progrma BANKA formundaki ÇIKIŞ kısmına bakıyor ve herhangi bir değer göremediği için uyarı veriyor.
 
iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]