Barkod basımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
macan
Newbie Kayıt Tarihi: 17.Subat.2010 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Barkod basımı Gönderim Zamanı: 17.Subat.2010 Saat 12:45 |
Merhabalar.
Barkod basımı konusunda sıfır bilgim var. Çinden 10000 tane ürün geldi ve çok akıllı çinli kardeşler barkodları hologram üzerine basmışlar. Barkod okuyucu da bunları okumuyor. Bu ürünleri bi şekilde barkodlamak için bir arkadaşımdan barkod yazıcısı temin ettim ve datakentin programını indirdim. Ama sıfır bilgim olduğu için ne yapacağım konusunda hiçbir bilgim yok. Ayrıca başka barkodlu olmayan ürünlerimde var bunları da barkodlamak istiyorum. Bu konuda detaylı bilgi verebilecek bir arkadaş varmı acaba?
|
|
deadsea
Newbie Kayıt Tarihi: 07.Mart.2010 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2010 Saat 18:25 |
Kolay bi program olduğundan acizane biraz anlatayım. Programı kurduğunu varsayarak anlatıyorum.
Ekranın sol tarafındaki "numara" kısmına istediğin numarayı (yada herhangi vermek istediğin numarayı) yazıyorsun. "Tanım" kısmına ise ürünün cinsini yazabilirsin veya boş da bırakabilirsin. Eğer sıralı yazacaksan (örn; 0001, 0002, v.b) "numaratör" butonunu kullanabilirsin. Başlangıç numarasını ve bitiş numarasını gir ve kaç hane olacağını belirle "tamam" de. Bitti. Yazdır dediğin zaman hepsini yazıcıdan yazacaktır. Yalnız etiketin boyutunu da ayarlaman gerekiyor. Onuda "Yazıcı ve Rapor Ayarları" menüsünden ayarlayabilirisin. Birkaç deneme yanılma yoluyla halledebilirsin. Kolay gelsin. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |