TC kimlik bilgileri sorgulamaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
omyaman
Newbie Kayıt Tarihi: 25.Temmuz.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: TC kimlik bilgileri sorgulamaları Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2009 Saat 13:58 |
bildiğiniz gibi artık kimlik paylaşımı sistemi (https://kps.nvi.gov.tr) kurumlar arasında yapılıyor. fakat artık her kurum ve servis kendi yazılımını bu paylaşım sistemine entegre etmek zorunda. yoksa bu paylaşım işleri kolaylaştırmaktan çok dahada zorlaştırıyor.
murat bey sizinle telefonda görüşmüştük, bu konudada bayağı bir uğraş verdiğinizi bizzat biliyorum. fakat bu işin sonu ne olacak, Evlenme Bildirimi Proğramını Kimlik Paylaşım sistemine entegre edecekmisiniz. eğer edilecekse bir süre var mı? çünkü yeni arayışlara doğru sürükleniyoruz. sizlerden ve proğramın işleyişinden memnunuz. lütfen bu soruna bir çözüm getirin. Düzenleyen omyaman - 06.Agustos.2009 Saat 09:30 |
|
altinekinbld
Newbie Kayıt Tarihi: 29.Temmuz.2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2009 Saat 11:45 |
EVET BEN DE KATILIYORUM. PROGRAMDA TC KİMLİK NO SORGULANAN BUTONUN YANINA Bİ DE KPS DEN SORGULA OLURSA İYİ OLURDU. BİR ÇOK BİLGİYİ ORDAN PROGRAMA AKTARABİLİRDİK.
|
|
Guests
Guest |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Temmuz.2009 Saat 14:24 |
Programda TC KİMLİK NO kısmı tamamen kaldırılıp KPS ile entegrasyon sağlanacak..
Düzenleyen murat turan - 26.Ekim.2009 Saat 21:35 |
|
murat turan
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Admin Group Datakent Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003 Bulundugu Yer: Turkey Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1798 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Agustos.2009 Saat 20:55 |
merhabalar. evlendirme bildiriminin 3.7 sürümüne bu özellik eklenmiştir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |