Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: STOK PROGRAMI
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

STOK PROGRAMI

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
SAİT65 Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 28.Nisan.2009
Bulundugu Yer: VAN
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı SAİT65 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: STOK PROGRAMI
    Gönderim Zamanı: 28.Nisan.2009 Saat 12:58
MERABA BEN SİZİN STOK PRROGRAMINI KULLANIYOM ÇOK GÜZEL ELLERİNİZE SAĞLIK AMA                STOK LARDA KDV DAHİL EDTMİYO
GİREN MİKTAR YAZDIĞINDA ÇIKAN MİKTARI OTOMATİK SIFIRLIYO ÇIKAN MİKTAR YAZADIĞINDA GİREN MİKTARI SIFIRLIYO DOLAYISIYLA ARTI STOKLAR EKSİYE Bİ ANDA DÜŞE BİLİYO  NE YAPMAMAI
ÖNERİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILAR
 
 
SAİT65
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2009 Saat 11:49
merhaba sait bey,
 
stok hareket formunda ya çıkış yada giriş yapmalısınız. bir hareket formunda hem giriş hemde çıkış yapılmasına program izin vermiyor. bir kayıt formunda her iki işlemde ( giriş, çıkış ) yapıldığında hareketin giriş hareketimi yoksa çıkış hareketimi olduğu anlaşılamadığından bu yönlü bir işlem yapılmıştır.
 
iyi çalışmalar.


Düzenleyen murat turan - 29.Nisan.2009 Saat 11:50
Yukarı Dön
aygul Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 22.Subat.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı aygul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Subat.2011 Saat 18:22
merhaba murat turan bey ben stok takip v1.8 kullanıyorum(ücretsiz program).Yedek almak istiyorum nasıl alacağım konusunda yardımcı olurmusunuz.Ya da bu programda yedek alma oluyor mu bu konuda bilgi verirmisiniz
Yukarı Dön
soldier Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 23.Subat.2011
Bulundugu Yer: BALIKESIR
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı soldier Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23.Subat.2011 Saat 21:19
ücretsiz programda yedekleme yok. programın kurulu olduğu ''stok 2 '' klasörünü günlük olarak kopyalayıp kendinize bi yedek klasörü oluşturup oraya yapıştırın.. ihtiyaç olduğu bu dosyayı yedek olarak kullanırsınız... ben bu şekilde kullanıyorum..
Yukarı Dön
Selçuk_Özdemir Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 26.Nisan.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı Selçuk_Özdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2011 Saat 13:13
önceden vardı..
sene 2004 civari indirenler şanslı
 
Yukarı Dön
ercan yaman Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Temmuz.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ercan yaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2011 Saat 19:39
Orjinalini yazan: soldier

ücretsiz programda yedekleme yok. programın kurulu olduğu ''stok 2 '' klasörünü günlük olarak kopyalayıp kendinize bi yedek klasörü oluşturup oraya yapıştırın.. ihtiyaç olduğu bu dosyayı yedek olarak kullanırsınız... ben bu şekilde kullanıyorum..
Yukarı Dön
ercan yaman Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Temmuz.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ercan yaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2011 Saat 19:43
Yazdığınız cevapta anlamadığım konu program da bir sorun olduğunda ve programı tekrar kurduğumuzda kopyaladığımız klasörü (yedek) nereye kopyalıyacağız veya aktaracağız. ?
Yukarı Dön
ercan yaman Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Temmuz.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ercan yaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2011 Saat 19:44
şimdi den teşekkür ederim.
Yukarı Dön
muhammed.bektas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 23.Temmuz.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı muhammed.bektas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30.Temmuz.2011 Saat 17:30
Merhaba, programın ücretsiz versiyonunu denemek için kullanmayı düşünüyorum ancak kullanma kılavuzu gibi birşey göremedim, nerden edinebilirim
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Agustos.2011 Saat 13:29
Merhaba, yazılımın yardım dokümanı yok.
Yukarı Dön
ercan yaman Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 29.Temmuz.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı ercan yaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Agustos.2011 Saat 17:40
Orjinalini yazan: ercan yaman

Yazdığınız cevapta anlamadığım konu program da bir sorun olduğunda ve programı tekrar kurduğumuzda kopyaladığımız klasörü (yedek) nereye kopyalıyacağız veya aktaracağız. ?
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1770
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12.Agustos.2011 Saat 12:22
kopya aldığınız klasörü herhangi bir sürücüye (  C:\, D:\,... ) geri kopyalayıp, progrmaın exe dosyası olan STOK dosyasını masa üstüne kısayol alırsınız, BDE i kurarsınız ( www.datakent.com/programlarbde51.exe ) ve kısayoldan progrmaı çalıştırırsınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,141 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]