Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: STOK GIRIS VE CIKIS HAKKINDA
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

STOK GIRIS VE CIKIS HAKKINDA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
ozcanozay Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 21.Ekim.2011
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı ozcanozay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Ekim.2011 Saat 11:52
Toplu giriş/çıkış işlemleri yapılırken ürün Barkodunu okutunca miktarına geçiyor miktarı girdiğimizde "yeni hareket" butonunu tıklayınca  "miktarı" bölümünden devam ediyor. yeni hareket butonunu tıklayınca tekrar barkod numarası sekmesine geçmesi kullanıcılar için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Saygılarımızla...
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1724
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26.Ekim.2011 Saat 11:00
Merhaba Özcan Bey, ücretsiz sürümde barkod cihazları ile tam uyumluluk yok ne yazıkki. Yazılımın üst ücretli sürümlerinde bu yönlü pratiklikler düşünülmüş.
Yukarı Dön
aliistif Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 28.Kasim.2011
Bulundugu Yer: iş
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı aliistif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Kasim.2011 Saat 11:55
Merhaba programı kullanıyorum çok güzel  bir sorum olacak stokları exell olarak bilgisayara aktarabilirmiyim birde stok adetini stok kartlarını arattığımda yan tarafında adet olarak göremiyorum
teşekkürler ...
Yukarı Dön
yiltes1 Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 06.Aralik.2011
Bulundugu Yer: İSTANBUL
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı yiltes1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Aralik.2011 Saat 12:41

sizin stok 1.8 indirdik fakat stok hareketlerine stok giremiyoruz

neden acaba

birde stok kartlarına miktar girdigimiz miktarları hangi hanede görebiliyoruz ? bilgilendirirseniz sevinirim

Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1724
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2011 Saat 14:47
Merhaba, stok hareketlerine stok giremiyorum diyorsunuz, 1. aşama stok kartı açarsınız, 2. aşama stokhareketi yaparsınız. bu aşamalarda bir hata iletisi alıyorsanız iletiyi lütfen iletiniz. Stok kartlarına miktar girmeyiniz, devir türü bir durum varsa, yeni hareket yapıp açıklamasına devir türü bir açıklama giriniz. daha etkili olacaktır.
Yukarı Dön
KARASU81 Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 05.Ocak.2012
Bulundugu Yer: BALIKESİR
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı KARASU81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2012 Saat 14:31
Murat Bey Program küçük işletmeler için çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.. yanlız bir hatayı bildirmek istiyorum toplu stok çıkış işlemi yaparken mesela bir satıra yanlış bir stok adı girdiniz ve enter a bastınız "böyle bir stok yok kaydetmek istermisiniz" diye bir ileti çıkıyor "hayır" diyorum aynı soruyu tekrar soruyor ve bu böyle kısır bir döngü olarak devam ediyor... "evet" dersem stok kart kaydını açıyor orada da "vazgeç" dersem bu sefer tekrar "böyle bir stok yok kaydetmek istermisiniz" sorusuna geri dönüyor... bilginiz olsun düzeltebilirseniz bizim için daha faydalı olur.. ayrıca ücretsiz bir programda excel den iki yönlü veri transferi yapılabilmesi muhteşem bişey aldığınız duaların hesabı yoktur... iyi çalışmalar...
Yukarı Dön
metobe Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2012
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı metobe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Ocak.2012 Saat 16:08
merhaba.
ücretsiz stok proğramınızı kullanıyorum.
stok kartlarını tanımladım, stok giriş ve çıkışlarını yapıyorum, sonrasında stok durum raporu istiyorum.
Bana şöyle bir hata mesajı veriyor.

Hata Tipi: DELETE_ALL_OF_TMP_TABLE
Hata Mesajı:
Network initialization failed.
File or directory does not exist.
File: c:\
delete from bakiyeraporu


ikinci bir sorunumda, bu sorunu çözmek için database i yedekleyip yeniden yükleyeyim diyorum, yedekleme için verdiğiniz videoları indiriyorum, videolar çalışmıyor.

yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarımla
tolga bektaş
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1724
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Subat.2012 Saat 18:50
Hata Tipi: DELETE_ALL_OF_TMP_TABLE
Hata Mesajı:
Network initialization failed.
File or directory does not exist.
File: c:\
delete from bakiyeraporu
 
Merhaba,
 
Windows vista ve windows 7 lerde yetki sorunu çıkıyor. Programın kısayoluna sağ tıklayıp YÖNETİCİ olarak programı çalıştırınız. Veya kısayola sağ tıklayıp özelliklerine giriniz ve kısayol sekmesindeki gelişmiş komutuna tıklayınız. açılan formdaki BU PROGRAMI YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR seçeneğini seçiniz ve kayıt yapınız. Programı bu ayarlamalar sonrası tekrar çalıştırınız. Eğer yine aynı hatayı verirse;
 
başlat >> çalıştır >> regedit
yazınız ve çalıştırınız.
 
HKEY_CURRENT_USER\Software\Borland  anahtarını siliniz ve BDE yi yeniden kurunuz ( www.datakent.com/programlar/bde51.exe )
 
*** regedit'den BDE anahtarınız sildiğinizde, eğer bilgisayarınızda BDE kullanan yazılımlar varsa ve bu yazılımlar alias denilen takma isimler yaratmışsa bu programlar çalışmayacaktır. Bu hatayı bazen eski bde sürümlerinden dolayı verdiği için regedit den anahtarları silip yeniden son sürümü kurdurmak sorunu çözebiliyor.


Düzenleyen murat turan - 02.Subat.2012 Saat 18:50
Yukarı Dön
sulutas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 07.Haziran.2013
Bulundugu Yer: adana
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı sulutas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Haziran.2013 Saat 16:45
dfazfszsd
Yukarı Dön
sulutas Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 07.Haziran.2013
Bulundugu Yer: adana
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı sulutas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Haziran.2013 Saat 16:48
merhabalar ben stok takip 1,8 kurdum stoklarımı girdim fakat raporlamada sorun yaşıyorum örneğin 01.01. tarihnde ürün girişim var ama 02.01 de aynı ürün kaleminden tekrar girdiğimde ikisini toplam olarak giremiyorum ayrı ayrı tarıhlerde girişleri gösteriyor.bana açil yardımcı olabilirimisiniz şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,141 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]