Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: STOK GIRIS VE CIKIS HAKKINDA
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

STOK GIRIS VE CIKIS HAKKINDA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
crayz896 Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 20.Nisan.2009
Bulundugu Yer: MOLDOVA
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı crayz896 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: STOK GIRIS VE CIKIS HAKKINDA
    Gönderim Zamanı: 20.Nisan.2009 Saat 16:38
MERHABALAR ONCELIKLE PROGRAM HARIKA VE BOLE BIR FORUM SITESIDE SUPER OLMUS. BIRAZ INCELEDIM AMA BIR TURLU CALISAMADIM. SIMDI BEN MOLDOVADAYIM BIR MEKANIM VAR BAR RESTAURANT.. BURADA OZELLIKLE BARIMDA GIRIS VE CIKISLARI KONTROL ETMEK ISTIYORUM. MESELA BUGUN SAYIM YAPTIM. ELIMDE SAYIM RAPORUM VAR MANUEL YAZILMIS. SIMDI BUNLARI STOK KARTLARI ACARAK SISTEME GIRIYORUM. ORNEGIN COLA. 100 ADET YAZIYORUM STOK KARTI ACTIKTAN SONRA DEPOYA GIRMIS GIBI YAPIYORUM.SONRA HAFTALIK SATISLARIMIN RAPORUNU DIGER PC DEN ALIP BU PROGRAMDAN DUSMEK ISTIYORUM. MESELA BUGUN 100 KOLA GIRDIM. RAPORUMDA 100 KOLA GOZUKUYOR. BIR HAFTA SONRA BU 100 KOLANIN 80 I SATILMIS OLARAK GIRMEK ISTIYORUM. NE YAPAMAM GEREKIYOR.GIREN YERE YAZDIGIMDA ADEDI SORUN YOK RAPORDA YAZIYOR. CIKAN YERE YAZINCADA AYNI RAPORU 100 ADET OPLANI SIFIRLIYOR VE CIKAN URUNU YAZIYOR. AYRI KAYITLAR ILE GIRIYORUM GENE OLMUYOR. YANI ANLIYACAGINIZ BEN RAPORUMDA TEK SATIRDA NE KADAR COLA GIRMIS NE KADAR CIKMIS ELIMDE NE KADAR VAR BUNLARI GORMEK ISTIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2009 Saat 09:34
merhaba, stok girişleri >> stok bilgi düzenleme >> raporlar >> sto kbakiye listesi raporu ile x üründen giriş, çıkış ve bakiye mitkarınmı görebilirsiniz.
Yukarı Dön
BURAKFİNAL Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 20.Mayis.2009
Bulundugu Yer: samsun
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı BURAKFİNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Mayis.2009 Saat 08:32
slm murat abi ben proğramı yeni yeni kullanıyorum çok düz ve basıt bir program ama stok miktarını nereye yazacagımı bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Mayis.2009 Saat 21:55
merhaba stok kartlarını tanımladıktan sonra stok hareket menüsünden yeni hareket komutuna tıklayın. yeni hareket formundan hareket yapılacak stok kartını stok listesinden seçin ve giriş veya çıkış miktarını doldurun.
*** her yen hareket giriş veya çıkış için kullanılabilir. bir tek yeni stok hareket formunda hen giriş hem çıkı işlemi yapılmaz.
Yukarı Dön
soneroguz Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 19.Eylül.2009
Bulundugu Yer: afyonkarahisar
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı soneroguz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Eylül.2009 Saat 12:06

MERHABALAR PROGRAMA EXCEL DOSYALRINI NASIL AKTARABİLİRİZ... VERİ AKTARIMIN DAN YAPTIM FAKAT NEREYE AKTARILDIĞINI GÖREMEDİM, BULAMADIM BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

 

gogo
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Ekim.2009 Saat 12:50
merhaba. ücretsiz stok için:
stok girişleri >> veri al menüsüne girip dosyayı seçin ve veri al komutuna tıklayın. excel dosyası belli bir sütun sıralamasında olmalı. programı kurduğunuz kök dizinde "örnek dosya.xls" dosyası var. bundan faydalanabilirsiniz.
ücretli stok takip yazılımlarında:
Stok İşlemleri >> Stok verial >> menüsünü takip edin ve excel dosyasını seçin. yine bu formda ÖRNEK EXCEL DOSYA  komutuna tıklayıp örnek dosyayı görüntüleyebilirsiniz.
iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
kucukKUL Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 25.Mart.2010
Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı kucukKUL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Mart.2010 Saat 12:56
Merhaba ellerinize ve emeklerinize sağlık, çok güzel ve kullanışlı bir program yapmışsınız. Biz stok takip 1.5.2 kullanıyoruz dükkandan çıkan malzemenin barkodunu okutup hızlı çıkış yapabilmemiz için ne yapmamız gereklidir acaba..? Yardım ederseniz çoooook sevinir ve dua ederiz.
tşk.
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 07:46
merhaba, ilginize teşekkürler.
ücretsiz stok takip yazılımında seri barkod giriş çıkışı için modül bulunmamaktadır.
Yukarı Dön
cezafer Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie


Kayıt Tarihi: 04.Aralik.2010
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı cezafer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Aralik.2010 Saat 09:26
ya bu stok girme görme olayını bi çok kişi beceremiyo bende beceremiyorum aslında bunun için bi video mu koysanız daha sağlıklı olur
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2010 Saat 00:25
merhaba, sistemin işleyişi:
1-stok kartını tanımlarsınız (nasıl: stok girişleri / yeni stok girişi )
2-tanımladığınız stok kartlarına giriş yapmak için, STOK HAREKETLRİ >> YENİ STOK HAREKETİ menüsü açılır, hareket yapılacak stok seçilir ve giriş yapılması istenen miktar girilir ve kayıt edilir. ve her giriş işleminde aynı sistem tekrar edilir.
3-tanımladığınız stok kartlarına çıkış yapmak için, STOK HAREKETLRİ >> YENİ STOK HAREKETİ menüsü açılır, hareket yapılacak stok seçilir ve çıkış yapılması istenen miktar girilir ve kayıt edilir. ve her çıkış işleminde aynı sistem tekrar edilir.
 
olay bundan ibaret.
Yukarı Dön
halilcolak Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 28.Haziran.2011
Bulundugu Yer: KARABÜK
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı halilcolak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Haziran.2011 Saat 11:42
ABİ BU STOK PROGRAMINDA ŞİFREYİ BULAMIYORUZ YARDIMCI OLURMUSUN
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1734
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2011 Saat 10:50
merhaba, stok 1.8 ve üzeri sürümlerde kullanıcı parolaları için doğrulama ( MD5 )  kullanılmakta. parolayı geriye döndürmek güç. sadece sıfırlanabilir. kök dizinde DBS dizini var. bu dizinde KBLG adında dosya var. dosyayı dosya paylaşım sitesine upload yapın ve link'i yazın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]