Datakent Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Datakent Yazılımları Bilgi Paylaşım Bölümü > Stok Takip & Stok Takip Pro
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Stok Programı ve Vista da çalışması
  Yardım Yardım  Hızlı Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Stok Programı ve Vista da çalışması

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
cetingitar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009
Bulundugu Yer: ankara
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cetingitar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Stok Programı ve Vista da çalışması
    Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 12:22
iyi günler stok programınızı yükledim lakin vista olduğu için sanırım kabul etmiyor gibi geliyor bana deneyebilmem için ne yapmalıyım

Düzenleyen murat turan - 10.Mart.2009 Saat 07:15
Yukarı Dön
murat turan Açılır Menü Göster
Admin Group
Admin Group
Simge
Datakent

Kayıt Tarihi: 01.Ekim.2003
Bulundugu Yer: Turkey
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 1765
  Alıntı murat turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 07:15
merhaba, yazılımların vistada çalışması http://www.datakent.com/vista.pdf dokümanını inceleyiniz.
Yukarı Dön
cetingitar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009
Bulundugu Yer: ankara
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cetingitar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11.Mart.2009 Saat 22:05
maalesef yine aynı hatayı veriyor
Yukarı Dön
cetingitar Açılır Menü Göster
Newbie
Newbie
Simge

Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009
Bulundugu Yer: ankara
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 3
  Alıntı cetingitar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Mart.2009 Saat 10:12
evet çalışıyor "bde" kurulmadan çalışmaz dimi LOL

Düzenleyen cetingitar - 13.Mart.2009 Saat 10:13
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster



Bu Sayfa 0,093 Saniyede Yüklendi. [power by : WebWiz]